Actief bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje op maat

Ben je aan de beurt om een bedrijfsuitje te organiseren? Wij denken graag met je mee om een actief dagje uit op maat samen te stellen. Om je een idee te geven hebben we een voorbeeldprogramma gemaakt.

Wat dacht je van een puzzeltocht met de Dafjes, picknicken bij het hunebed en na afloop strijden om de Scepter tijdens allerlei outdooractiviteiten? Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Al onze activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en uitgebreid met een lekkere maaltijd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Actief bedrijfsuitje

Wij denken graag met jullie mee om een bedrijfsuitje op maat samen te stellen. Een voorbeeld van een dagje uit met collega’s.

  • Tijdsduur: 6.5 uur
  • Kosten: € 68,50 p.p.
  • 12-100 personen
Programma Actief bedrijfsuitje (Aanvangstijden in overleg)
10.00 uurOntvangst met koffie/thee en iets lekkers
Uitleg van het programma en indeling van de teams.
Instructie Daf rijden en kaartlezen...
11.00 uurVertrek toertocht met de Dafjes. al puzzelend komen jullie bij een hunebed. In de kofferbak zit een heerlijke picknick. in de omgeving van het hunebed is het goed toeven zeker wanneer er ook nog eens allerlei lekkers klaar staat.
13.30 uurTerugkomst van de toertocht. Even bijkomen en volgens starten jullie met de outdooractiviteiten zoals een vuurtje maken, touwtrekken, pijl en boog schieten, een brug bouwen, met een katapult schieten en bij mooi weer zijn er ook de nodige waterballet spelletjes zoals een waterleiding aanleggen...
16.00 uurAlle activiteiten zijn achter de rug. De punten kunnen worden geteld...volgt nog de huldiging van de winnaars. Natuurlijk is het tijd om bij te komen van al die activiteiten. Nog even borrellen en dan zit het bedrijfsuitje er al weer op.
16.30 uurEinde programma

Actief bedrijfsuitje, combineer diverse activiteiten!

Kosten Actief bedrijfsuitje Prijs incl. BTW

Daf puzzeltocht & outdoor activiteiten
1* Koffie/thee en iets lekkers
+ picknick
Groepsfoto
Huldiging winnende team
+ 2 consumptiemunten
** Op basis van 4 personen per Dafje

€ 68,50 p.p. **

'Alle lof voor de organisatie- heerlijk dat we alles aan jullie konden overlaten!'

Montessorischool Emmen

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige locatie voor groepsuitjes in hartje Drenthe

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Hoe actief willen jullie het hebben?

Hoe actief willen jullie het hebben?
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail