Wie is de mol? outdoor

Outdooractiviteiten & Wie is de mol?

Wie is de mol? outdoor is een hilarisch spel waarbij jullie allerlei outdoor opdrachten uitvoeren. Maar kijk uit want er is een mol in jullie team ...en die heeft als opdracht om de opdrachten te saboteren!

Wie is de mol? staat zeker garant voor een hoop hilariteit! Er zijn diverse opdrachten uit te voeren, van bruggen bouwen tot vuur maken. Met deze opdrachten kun je molmunten verdienen voor de groepspot. Welk team verdient de meeste munten? En worden de mollen ontmaskerd? Na afloop kunnen jullie genieten van een lekkere lunch, BBQ of buffet.

Actief 'Wie is de mol?' groepsuitje

Wie is de mol? is een hilarische activiteit waarbij je allerlei outdoor opdrachten uitvoert. Maar kijk uit want er zit een mol in jullie team…en die heeft als opdracht om te saboteren!

  • Tijdsduur: 2.5 uur
  • Kosten: € 24,50 p.p.
  • 12-100 personen
Programma Wie is de mol? outdoor (Aanvangstijden in overleg)
14.00 uurOntvangst met 1* koffie/thee en iets lekkers
Aanstellen van de mollen en groepsindeling, uitdelen molboekjes en uitleg van het spel. Met z'n allen naar het veld achter de locatie. Hier zijn allerlei opdrachten uit te voeren om molmunten mee te verdienen. Let wel op verdacht gedrag....het zou zo maar eens een mollenstreek kunnen zijn.
16.00 uurUitspelen van het spel. De molboekjes moeten worden ingeleverd. Welk team heeft de meeste molmunten weten te verzamelen? Onthulling van de mollen en huldiging van het winnende team.
16.30 uurEinde activiteit.
Na afloop is het mogelijk om gebruik te maken van een BBQ of buffet naar keuze.

Wie is de mol? staat garant voor een hoop plezier!

Kosten Wie is de mol? outdoor Prijs incl. BTW

1* Koffie/thee en iets lekkers
Wie is de mol? outdoor
Groepsfoto
1 consumptiemunt
Huldiging winnende team

€ 24,50 p.p.

Voorbeeld arrangement Wie is de mol? outdoor Prijs incl. BTW

Ontvangst 1* koffie/thee en iets lekkers
Groepsfoto
Wie is de mol? outdoor
BBQ of buffet naar keuze
5 consumptiemunten

Vanaf € 53,50 p.p.

Lekker eten na afloop.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige locatie voor groepsuitjes in hartje Drenthe

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Samenwerken....of tegenwerken?

Samenwerken....of tegenwerken?
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail