Camping

Kamperen in hartje Drenthe

Het Drents kwartiertje

De camping is gelegen in het Drentse Laaghalerveen. Een boerenstreek aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’. Laaghalerveen ligt in het midden van de driehoek Assen, Smilde en Hooghalen in de prachige provincie Drenthe. De omgeving biedt een keur aan mogelijkheden om optimaal van je vrije tijd te genieten. Kom onthaasten in Drenthe!

Groepskamperen

Zijn jullie op zoek naar een camping waar jullie met de caravangroep, vriendengroep of familie terecht kunnen dan zijn jullie bij ons op het juiste adres. Naast de camping bieden wij heel veel verschillende activiteiten aan. Wat is er nou leuker om tijdens uw vakantie er ook op uit te trekken met de solex en/of tuktuk? Met zijn allen een toertocht rijden door Drenthe is een ouderwets gezellige activiteit. Na afloop zullen er heel wat verhalen te vertellen zijn. Tevens is het mogelijk om als groep de kantine of kookstudio te gebruiken. Deze ruimtes zou u kunnen gebruiken voor eigen activiteiten of voor een gezamenlijke maaltijd. Wel dient u dit apart te reserveren.

Faciliteiten

De camping heeft 25 kampeerplaatsen en 4 speciale camperplaatsen. Jullie kunnen gebruik maken van 4 ruime douches. Deze zijn voorzien van thermostaatkranen en zijn verwarmd. Eén van de douches is ook voorzien van wastafel en aankleedtafel voor baby’s. Er worden geen extra kosten berekend voor het gebruik van de douches. In de recreatiezaal kunnen jullie gebruik maken van een drankje. In deze ruimte is het ook mogelijk om gebruik te maken van internet.

Omgeving Midden Drenthe

De directe omgeving van de camping is prachtig. Op korte afstand kunnen jullie verschillende natuurparken bezoeken. Het Hijkerveld is een uitgestrekt bos- en heidegebied op zo’n kilometer afstand. Hier is een grote Schoonebeker schaapskudde die ’s nachts in de schaapskooi verblijft. Hierdoor heen loopt ook de ANWB-fietsroute Beilerdingspelroute. Het Drents-Friese woud ligt op zo’n 7 kilometer afstand. Dit is een zeer uitgebreid gebied waar je vele kilometers te fiets of te voet kunt afleggen.

Naam Omschrijving Tijdsduur Aantal deelnemers Prijs (incl. btw)
CaravanOvernachting12€ 12,50
CaravanElectriciteit11€ 2,50
CamperOvernachting12€ 13,50
CamperElectriciteit11€ 4,00
TentOvernachting12€ 11,50
BijzettentjeOvernachting11€ 2,00
Per extra persoonOvernachting11€ 3,50
Kinderen < 3 jaarOvernachting11Gratis
Toeristenbelasting & milieubelasting per dag11€ 1,50
Honden (In overleg)11€ 1,50
Auto1Gratis
Leegstandvergoeding1€ 7,50
Voorbeeld: Caravan 2 personen + Elektra + Milieu en toeristenbelasting12€ 18,00