Daf rijden in Drenthe

Daf rijden in Drenthe; een leuk en hilarisch groepsuitje!

Rijden met een ouderwetse Daf 33 door Drenthe! Drenthe verkennen; door prachtige dorpjes en langs de hunebedden. Onderweg kunnen jullie ergens stoppen voor een picknick of een drankje.

Een spannende puzzeltocht, een Boevenjacht met de Daf of het hilarische spel 'Crazy 88'; er is van alles mogelijk met de Dafjes. Met de Dafjes eropuit is een gezellige en hilarische activiteit voor een vrijgezellendag, teamuitje of teambuilding.

Activiteiten

Daf puzzelrit ‘kraak de kluis’

Een ouderwets gezellig uitje met de Daf. Met behulp van landkaarten rijden jullie een puzzelrit door Drenthe met de Dafjes. Onderweg wordt er volop gepuzzeld. Met de juiste antwoorden krijg je een code om de kluis te kraken. Welk team ontcijfert de code en weet de kluis te kraken?

Bekijk activiteit

Daf rijden & kokkerellen

Rijden met een Dafje door Drenthe en daarna kokkerellen in de kookstudio, hilarisch en culinair groepsuitje! Samen kleden jullie opoe aan met kleren uit de verkleedkist. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen.

Bekijk activiteit

Daf boevenjacht

Spannend spel; speurtocht met de Daf 33 door Drenthe op zoek naar de boef. Door alle aanwijzingen en puzzels onderweg op te lossen kunnen jullie de verstopplaats van de boef achterhalen. Maar zijn jullie de andere teams te snel af? Spannend en actief spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Kan een mol Daf rijden?

Daf rijden & ‘Wie is de mol?’ spelen; een hilarisch en actief uitje! Tijdens dit uitje speel je het spel ‘Wie is de mol?’, waarbij je diverse opdrachten moet uitvoeren, ook tijdens het Daf rijden. Hilarische en spannende invulling voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

De boer op met de Daf!

Daf rijden door Drenthe en een rondleiding op een boerderij! Jullie maken een mooie toertocht met de Daf. Onderweg stoppen jullie bij een melkveebedrijf en krijgen een rondleiding van de boer of de boerin over het bedrijf. Een leuk en leerzaam groepsuitje of bedrijfsuitje.

Bekijk activiteit

Crazy 88 met de Daf

Crazy 88 met de Daf is een actief en hilarisch spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Samen een ritje maken door Drenthe in een Daf 33 en het hilarische spel ‘Crazy 88’ spelen. Met de Daf maken jullie een mooie toertocht, onderweg voeren jullie de meest gekke opdrachten uit…

Bekijk activiteit

Daf toertocht

Trek eropuit met de Daf door Drenthe. Je rijdt met de Daf door Drentse dorpjes met oude boerderijen en over het platteland. Je kunt op zoek gaan naar hunebedden of Bartje. Onderweg gezellig samen een terrasje pakken. Eropuit met een Daf is een hilarische activiteit voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.

Bekijk activiteit

Daf rijden & BBQ/buffet

Daf rijden in Drenthe. In een ouderwetse Daf 33 maken jullie een toertocht door Drentse dorpjes, bossen en langs velden. Eropuit met een Daf is een hilarische activiteit voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag. Lekker maf met de Daf!

Bekijk activiteit

Escape room & Daf rijden

Daf toertocht door Drenthe. Onderweg een stop bij Escape room Drenthe. Samen worden jullie opgesloten in een schuur- spannend! Lukt het jullie binnen een uur te ontsnappen? Spannend en origineel groepsuitje in Drenthe!

Bekijk activiteit

Daf historische TT route

Drenthe staat bekend om de TT. Trek eropuit met de Daf en rijd de historische TT route. Leuke invulling voor jullie groepsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

‘Toen was geluk nog heel gewoon’ Puzzeltocht & Crazy 88 met de Daf

Op pad met de Daf 33 rijden jullie al puzzelend door Drenthe. In museumdorp Orvelte stappen jullie uit. Te voet verkennen jullie dit mooie dorpje en ondertussen voeren jullie allerlei Crazy 88 opdrachten uit. Alles met de camera vastgelegd? Dan is het tijd de puzzeltocht met de Dafjes te voort te zetten. Afwisselend en hilarisch uitje in mooi Drenthe!

Bekijk activiteit

Verken Drenthe in een Daf 33! Wie rijdt?

Deelnemers Daf toertochten

  • Aantal deelnemers: 2-100
  • Maximaal 25 Dafjes
  • Maximaal 4 volwassenen per Daf

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Gezellige locatie in hartje Drenthe

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Genieten van het Drentse platteland in de Daf!

Genieten van het Drentse platteland in de Daf!

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving