DISC methode

DISC workshop & teambuilding

De DISC methode geeft inzicht in communicatie en samenwerkingsstijlen.
  • Disc is een instrument dat gedrag -en communicatiepatronen zichtbaar maakt waardoor open communicatie kan plaats vinden.
  • Disc geeft een makkelijk te begrijpen universele taal en is één van de hoogst gevalideerde instrumenten in zijn soort.

Disc meet de intrinsieke motivatie van ons gedrag/ onze persoonlijkheid. Met de DISC methode krijg je inzicht in de verschillende stijlen op gebied van communicatie en samenwerken. Hieronder hebben we een paar teambuilding programma's voor u op een rijtje gezet.

Activiteiten

Teambuilding met DISC

Maak kennis met de DISC methode. DISC maakt voorkeur stijlen op gebied van communicatie en samenwerking helder. Wanneer je inzicht krijgt in deze verschillende stijlen zal er meer begrip ontstaan voor diversiteit. En dat niet alleen; deze weet je ook op een effectieve manier te benutten. Investeren in je team is je team in zijn kracht zetten!

Bekijk activiteit

Teambuilding & Reclame spotje maken

Deze teambuilding staat in het teken van het uitwerken van jullie bedoeling. Wie zijn jullie en waar staan jullie voor? Dit vertaal je tot slot naar een creatief reclamespotje.

Bekijk activiteit

Teambuilding samenwerken en communicatie

Maak kennis met de DISC 3D methode. Ontdek je drijfveren, denkstijlen, teamrollen en je voorkeursstijl qua communicatie en samenwerken.

Bekijk activiteit

Vergaderen en teambuilden

Vergaderen en teambuilden op een unieke locatie op het platteland. Investeren in je team door stil te staan, te ontdekken en ontwikkelen en samen plezier te maken.

Bekijk activiteit

Vergaderen en workshop DISC

Vergaderen in de ochtend en na een lekkere lunch samen een workshop DISC volgen. Ontdek je persoonlijke stijl op gebied van samenwerken en communicatie en ontdek welke teamdynamiek aanwezig is. Een praktische en leerzame workshop die je nieuwe inzichten verschaft.

Bekijk activiteit

Teambuilding DISC & De uitdaging

Deze teambuilding bestaat uit teamopdrachten die helder maken wie jullie zijn en waar jullie team voor staat. Met de DISC methode zoomen we in op communicatie en samenwerkingsstijlen. Deze teambuilding wordt uitgebreid met bamboestieken en GPS opdrachten. Bouw samen een object van bamboestokken; een uitdagende activiteit!

Bekijk activiteit

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Wij verzorgen diverse programma's met de DISC methode.

Teambuilding trainingen en teamcoaching bij Het Drents kwartiertje

Voor teambuildingen, trainingen en teamcoaching kunnen jullie uitstekend bij ons terecht. Wij maken graag een op maat gemaakt programma voor jullie.
Bij het Drents kwartiertje vind je verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Verder beschikt Het Drents kwartiertje over een groot terras en veldjes waar diverse activiteiten kunnen worden uitgevoerd.  Natuurlijk is het mogelijk de teambuilding, training of teamdag te combineren met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.
Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Teambuilding DISC in de kookstudio!

Teambuilding DISC in de kookstudio!

Teambuilding, training en lekker eten & drinken

Alle teambuildingen kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie teamdag een compleet dagje uit!

Op een andere locatie?

Het is mogelijk deze workshop of training op jullie eigen locatie of een andere locatie te verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij verzorgen graag een programmavoorstel en offerte op maat.

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving