Kookstudio huren

Zelf een kookworkshop organiseren

Ben je een echte kookgek en wil je een kookworkshop organiseren voor je vrienden of collega's dan kun je de kookstudio huren. De kookstudio is een open en lichte ruimte en is natuurlijk bijzonder geschikt voor kookworkshops.

De kookstudio is ook te gebruiken voor allerlei creatieve workshops en als vergaderruimte. De ruimte is geschikt voor 30-40 personen. De kookstudio beschikt over diverse kookpitten, ovens, en alle keukenapparatuur die je nodig hebt om samen te kokkerellen.

Kookstudio huren

Ben je een echte kookgek en wil je een kookworkshop organiseren voor je vrienden of collega’s dan kun je de kookstudio huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • Kosten: Op aanvraag
  • Max. 30 personen

 

Programma Kookstudio huren (Aanvangstijden in overleg)
Vraag naar de mogelijkheden.
Kosten Kookstudio huren Prijs incl. BTW

Kookstudio huren

Op aanvraag

Organiseer je eigen kookworkshop.

Culinaire activiteiten en meer

Alle culinaire activiteiten kunnen gecombineerd worden met onze andere activiteiten of workshops. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Samen kokkerellen in de kookstudio

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Kookstudio Het Drents kwartiertje in Hooghalen (nabij Assen)

Kookstudio Het Drents kwartiertje in Hooghalen (nabij Assen)
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail