Wijnproeverij

Wijnproeverij in Drenthe

Proef de lekkerste wijnen tijdens een wijnproeverij! De proeverij is een leuke aanvulling op een kookworkshop of als afsluiting van een solex toertocht. Zo maak je jullie uitje helemaal compleet!

Wijn is typisch zo’n product waar je graag meer over wilt weten. Daarvoor leent een proeverij zich bij uitstek. Door de brede keuze kun je erachter komen welke wijn je nu echt lekker vindt. Een proeverij is ook een zeer geschikte activiteit voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of een gezellig avondje met vrienden of collega's.

Culinair uitje wijn proeven

Proeven en ruiken tijdens een wijnproeverij. Je kunt een keuze maken uit 2 witte, 2 rosé en 6 rode wijnen. Ook geschikt in combi met een kookworkshop.

  • Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
  • Kosten: € 28,50 p.p.
  • 12-60 personen
Programma Wijnproeverij (Aanvangstijden in overleg)
20.00 uurOntvangst
Voorstellen aan de wijnspecialist, korte presentatie over wijngebieden, druivensoorten, het maken van wijn en de verschillende wijnsoorten
Proeven en genieten! Er is gelegenheid om vragen te stellen aan de wijnspecialist.
21.30 uurEinde programma
Kosten Wijnproeverij Prijs incl. BTW

Wijnproeverij

€ 28,50 p.p.

Meer informatie over de proeverij;

Een wijnproeverij is een gezellig samenzijn met collega’s, vrienden of kennissen. Tijdens het ongeveer anderhalf uur durende programma wordt van 6 wijnen geproefd, waarbij het verouderingsproces van de druif centraal staat; Vinister laat jullie proeven wat verschillende variabelen kunnen betekenen voor de smaak van wijn, gemaakt van dezelfde druif. Om de smaak van de wijn optimaal uit te laten komen serveren wij bij iedere wijn een bescheiden tapas.
Voor de proeverij kunt u een keuze maken uit 2 witte, 2 rosé en 6 rode wijnen. Tijdens de proeverij, vol wijnwetenswaardigheden en –anekdotes, is het aan de proevers hun zintuigen het werk te laten doen. Met behulp van een proefnotatieformulier legt de proever zijn indrukken vast, zodat er aan het eind een mooi overzicht is ontstaan van ieders bevindingen en voorkeuren.

RIVM maatregelen en overige informatie

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Wijnproeverij in Drenthe

Culinaire activiteiten en meer

Alle culinaire activiteiten kunnen gecombineerd worden met onze andere activiteiten of workshops. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige locatie groepsuitjes in hartje Drenthe

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail