Kookworkshop in Drenthe

Kookworkshops in Drenthe

Samen een kookworkshop volgen staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van jullie personeelsuitje, groepsuitje of familiedag! In onze gezellige en compleet uitgeruste kookstudio in hartje Drenthe kunnen jullie terecht tal van arrangementen; kokkerellen onder begeleiding van een professionele kok, samen of pad met de Dafjes of de solexen en daarna gezellig samen kokkerellen. Er is van alles mogelijk!

Jullie maken van tevoren een keuze voor een thema aan de hand waarvan jullie gaan koken. Na het kokkerellen genieten jullie samen van de zelf bereide maaltijd in onze gezellige kookstudio. Natuurlijk zijn er nog allerlei andere arrangementen mogelijk in de kookstudio. Er is voor elk wat wils op culinair gebied!

Activiteiten

Kookworkshops

Zijn jullie op zoek naar een culinaire invulling voor jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag? Dan is een kookworkshop in onze gezellige kookstudio een geschikte activiteit! Tijdens deze workshops gaan jullie culinair aan de slag in de keuken onder begeleiding van een echte chef-kok.

Bekijk activiteit

Wie is de chef?

Samen kokkerellen in de kookstudio is een gezellige culinaire invulling voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Tijdens ‘Wie is de chef?’ worden al jullie zintuigen geprikkeld. Dit groepsuitje is geschikt voor iedereen! Je hoeft geen culinair expert te zijn.

Bekijk activiteit

Wijnproeverij

Proef de lekkerste wijnen tijdens een wijnproeverij! De proeverij is een leuke aanvulling op een kookworkshop of als afsluiting van een solex toertocht. Zo maak je jullie uitje helemaal compleet!

Bekijk activiteit

Daf rijden & kokkerellen

Rijden met een Dafje door Drenthe en daarna kokkerellen in de kookstudio, hilarisch en culinair groepsuitje! Samen kleden jullie opoe aan met kleren uit de verkleedkist. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen.

Bekijk activiteit

Tapas maken in de kookstudio

Het ‘Wie is de chef?’ arrangement is een gezellige culinaire invulling voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Alle tapas recepten en ingrediënten liggen klaar om samen een heerlijke tapasgerechten te bereiden in de kookstudio.

Bekijk activiteit

Uitje met tamtam!

Een workshop djembé en een kookworkshop Afrikaans eten; dit is een uitje met tamtam! Een afwisselende en unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje of teamdag. Een groepsuitje vol met energie en heerlijk eten.

Bekijk activiteit

Wijnproeverij en Tapashapjes maken

Een wijnproeverij en tapashapjes maken is een sfeervolle invulling voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.  Onder begeleiding van een kok gaan jullie samen aan de slag in de kookstudio en bereiden heerlijke tapas. Met welke wijn komen deze heerlijke tapas het best tot hun recht?

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt

Hilarisch groepsuitje met de solex en in de kookstudio! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje.

Bekijk activiteit

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Samen kokkerellen in de kookstudio!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige ruime kookstudio in hartje Drenthe

Gezellige ruime kookstudio in hartje Drenthe

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving