Ons team

Wij hebben een enthousiast team. Er werken een aantal personen in vaste dienst bij Het Drents kwartiertje, maar het grootste gedeelte werkt op oproep basis. Op die manier kunnen wij van kleine tot hele grote groepen mensen bedienen.

Jan Slotman

Jan is samen met Margriet eigenaar van Het Drents kwartiertje. Wanneer jullie bij ons komen eten dan is de kans groot dat hij de lunch of het buffet met veel passie voor jullie heeft klaargemaakt. Verder zorgt Jan voor het reilen en zeilen op de werkvloer. Hij maakt graag een praatje met de gasten en zal uitermate zijn best doen om het jullie naar de zin te maken.

Margriet Slotman

Margriet is samen met Jan eigenaar van Het Drents kwartiertje. Daarnaast heeft zij Tijd voor Ontwikkeling opgezet. Bij TVO kun je terecht voor trainingen, teambuildingen en teamcoaching. Margriet is een gecertificeerde DISC en (team)coach. Naast de activiteiten verzorgt zij teambuildingen en trainingen op het gebied van samenwerken en communicatie.

 

Marije Kanaar

Marije is onze duizendpoot op kantoor. Zij verzorgt de administratie en boekhouding. Daarnaast zal zij samen met jullie haar best doen om mooie uitjes samen te stellen. Mocht je contact met ons opnemen dan is de kans groot dat je Marije of Thomas aan de telefoon krijgt. Willen jullie langs komen om de mogelijkheden te bespreken dan kun je een afspraak met één van hen maken. Naast haar werk bij ons heeft Marije een eigen groepsaccommodatie Het Hiekerhoes in Hooghalen.

Thomas Vedder

Wanneer jullie op doordeweekse dagen een uitje plannen dan is de kans groot dat jullie Thomas treffen als begeleider. Hij begeleidt de verschillende games en teambuildingsactiviteiten met groot enthousiasme. Naast de begeleiding van de activiteiten verricht Thomas werkzaamheden achter de schermen op kantoor.
In zijn vrije tijd is Thomas begeleider bij de scouting en maakt hij muziek. Ook tijdens het werk trakteert hij ons vaak op mooie gezongen liedjes!

Henk Jansen

Henk is onze techneut. Hij repareert de solexen en de Dafjes en pleegt in het winterseizoen groot onderhoud. Inmiddels is hij een echte expert geworden op gebied van de techniek van de solex en de Daf. Henk zorgt ervoor dat alle solexen en Dafjes op de weg blijven. Geen storing is te gek….

Duco Westerdijk

Duco begeleidt diverse activiteiten voor de groepen en is te vinden achter de bar en in de keuken. Daarnaast assisteert hij Henk in de winter met onderhoud aan de solexen en de Dafjes. Duco heeft een tussenjaar en gaat vanaf september weer aan de studie. In zijn vrije tijd speelt hij handbal en een potje dart.

Esther Slotman

Wanneer jullie bij ons komen voor een uitje op zaterdag dan is de kans groot dat jullie worden ontvangen door Esther. Zij zorgt ervoor dat de planning en jullie uitje volgens plan verloopt. Wanneer het druk is houdt Esther het overzicht. Ook op de achtergrond doet zij een aantal taken. Esther doet de studie management in de zorg in Groningen.

Robin Sterken

Robin begeleidt games en activiteiten en is te vinden achter de bar en in de keuken. Momenteel heeft ze een tussenjaar en is regelmatig op de werkvloer te vinden. Vanaf september gaat ze weer studeren en blijft groepen begeleiden op de zaterdagen. In haar vrije tijd speelt ze graag een partijtje voetbal.

André Westerdijk

André begeleidt de verschillende games en ook de uitleg van de solex- en Daf toertochten neemt hij voor zijn rekening. Vol enthousiasme legt hij jullie de verschillende activiteiten uit. Daarnaast is hij te vinden achter de bar en doet hij de voorbereidingen in de keuken.
Naast zijn werkzaamheden hier geeft André les in elektrotechniek en in zijn vrije tijd maakt hij muziek.

Harald Velthuis

Harald is van alle markten thuis. Op zaterdagen en in de avonden begeleidt hij de diverse groepsactiviteiten. Ook achter de bar en in de keuken is hij te vinden. Doordeweeks is Harald werkzaam als intercedent bij een uitzendbureau. In zijn vrije tijd maakt Harald graag verre reizen.

Mark Slotman

Mark werkt al geruime tijd bij Het Drents kwartiertje. Op zaterdagen begeleidt hij de toertochten en rijdt met de bezemwagen rond. Doordeweeks is hij werkzaam als monteur van zwembadinstallaties (inclusief duikbrevet!). In zijn vrije tijd gaat Mark graag op reis.

Myke Oosting

Myke heeft een jarenlange ervaring in de horeca. Myke begeleidt met name de diverse games. Daarnaast pakt ze verdere voorkomende werkzaamheden op. Myke studeert aan de Pabo in Groningen.

Job Formsma

Job begeleidt groepen op die met de solex, tuktuk of Daf op pad gaan. Daarnaast begeleidt hij games en verricht hij allerlei werkzaamheden bij de bar en in de keuken. Job studeert sterrenkunde in Groningen.

Mathijs Dunning

Mathijs begeleidt op de zaterdagen de solex- en Daf groepen. Ook achter de bar en in de keuken steekt hij z’n handen uit de mouwen. Doordeweeks volgt hij een opleiding tot accountmanager.

Marith Timmerman

Marith werkt sinds 2017 bij Het Drents kwartiertje. Tijdens de drukke zaterdagen is Marith de rechterhand van Esther en ontvangen zij samen de groepen en zorgen ze er voor dat alles goed verloopt. Marith studeert in Groningen en doet een opleiding mediavormgeving.

Bas Slotman

Bas is het jongste lid van het team. Op zaterdagen helpt hij bij het begeleiden van de solex- en Daf groepen en is te vinden in de keuken en achter de bar. Doordeweeks gaat Bas naar school en in zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld.

Tijd voor ontspanning en plezier!

Tijd voor ontspanning en plezier!