Ons team

Wij hebben een enthousiast team. Er werken een aantal personen in vaste dienst bij Het Drents kwartiertje, maar het grootste gedeelte werkt op oproep basis. Op die manier kunnen wij van kleine tot hele grote groepen mensen bedienen.

Jan Slotman

Jan is samen met Margriet mede eigenaar van Het Drents kwartiertje. Wanneer jullie bij ons komen eten dan is de kans groot dat hij de lunch of het buffet met veel passie voor jullie heeft klaargemaakt. Verder zorgt Jan voor het reilen en zeilen op de werkvloer. Hij maakt graag een praatje met de gasten en zal uitermate zijn best doen om het jullie naar de zin te maken.

Margriet Slotman

Margriet is samen met Jan mede eigenaar van Het Drents kwartiertje. Daarnaast heeft zij Tijd voor Ontwikkeling opgezet. Bij TVO kun je terecht voor trainingen, teambuildingen en teamcoaching. Margriet is een gecertificeerde DISC en (team)coach. Naast de activiteiten verzorgt zij teambuildingen en trainingen op het gebied van samenwerken en communicatie.

 

Marije Kanaar

Marije is onze duizendpoot op kantoor. Zij verzorgt de administratie en boekhouding. Daarnaast zal zij samen met jullie haar uiterste best doen om mooie uitjes samen te stellen. Mocht je contact met ons opnemen dan is de kans groot dat je Marije aan de telefoon krijgt. Willen jullie langs komen om de mogelijkheden te bespreken dan kun je een afspraak met haar maken. Naast haar werk bij ons heeft zij een eigen groepsaccommodatie Het Hiekerhoes in Hooghalen.

Thomas Vedder

Wanneer jullie op doordeweekse dagen een uitje plannen dan is de kans groot dat jullie Thomas treffen als begeleider. Hij komt uit de wereld van outdoor activiteiten, maar ook binnenshuis begeleidt hij de verschillende games en teambuildingsactiviteiten met groot enthousiasme.
In zijn vrije tijd is Thomas begeleider bij de scouting en maakt hij muziek. Ook tijdens het werk trakteert hij ons vaak op mooie gezongen liedjes!

Esther Slotman

Wanneer jullie bij ons komen voor een uitje op zaterdag dan is de kans groot dat jullie worden ontvangen door Esther. Zij zorgt ervoor dat de planning en jullie uitje volgens plan verloopt. Wanneer het druk is houdt Esther het overzicht. Ook op de achtergrond doet zij een aantal taken.

André Westerdijk

André begeleidt de verschillende games en ook de uitleg van de solex- en Daf toertochten neemt hij voor zijn rekening. Vol enthousiasme legt hij jullie de verschillende activiteiten uit. Daarnaast is hij te vinden achter de bar en doet hij de voorbereidingen in de keuken.
Naast zijn werkzaamheden hier maakt André muziek en is hij actief in de politiek in de gemeente.

Henk Jansen

Henk is onze techneut. Hij repareert de solexen en de Dafjes en pleegt in het winterseizoen groot onderhoud. Inmiddels is hij een echte expert geworden op gebied van de techniek van de solex en de Daf. Geen storing is te gek…Henk werkt bij ons n.a.v. een re-integratie traject in samenwerking met de gemeente Midden Drenthe.

Marko Alkema

Marko werkt al vanaf het begin bij Het Drents kwartiertje. Hij begeleidt de solex en de Daf groepen. Wanneer er toertochten op andere locaties worden georganiseerd is Marko van de partij om alles in goede banen te begeleiden. Marko heeft een eigen bedrijf, Autorijschool Alkema. Veiligheid staat bij hem hoog in het vaandel.

Harald Velthuis

Harald is van alle markten thuis. Hij begeleidt de diverse groepsactiviteiten. Ook achter de bar en in de keuken is hij te vinden.  Daarnaast ondersteunt hij Jan bij onderhoudswerk en werk op het terrein.

Mark Slotman

Mark werkt al geruime tijd bij Het Drents kwartiertje. Hij begeleidt de toertochten en rijdt met de bezemwagen rond. Naast zijn werk studeert hij HRM in Groningen.

Myke Oosting

Myke heeft een jarenlange ervaring in de horeca. Myke begeleidt met name de diverse games. Daarnaast pakt ze verdere voorkomende werkzaamheden op. Myke studeert aan de Pabo in Groningen.

Job Formsma

Job begeleidt groepen op die met de solex, tuktuk of Daf op pad gaan. Daarnaast verricht hij allerlei werkzaamheden bij de bar en in de keuken. Job studeert sterrenkunde in Groningen.

Marije de Kruijf

Marije begeleidt zowel doordeweeks als op zaterdag de verschillende games en activiteiten. Ook de uitleg van de solex- en Daf toertochten neemt ze voor haar rekening. En ze helpt achter de bar en in de keuken.
Naast haar werk bij ons studeert Marije supply chain management in Groningen.

Duco Westerdijk

Duco werkt sinds 2017 bij Het Drents kwartiertje. Hij begeleidt de groepen en is te vinden achter de bar en in de keuken. Naast zijn baantje bij ons werkt hij ook in de bediening bij Hotel van der Valk. Daarnaast gaat hij ook nog naar school en rond hij dit jaar de Havo af. In zijn vrije tijd judoot en dart hij.

Marith Timmerman

Marith werkt sinds 2017 bij Het Drents kwartiertje. Tijdens de drukke zaterdagen is Marith de rechterhand van Esther en ontvangen zij samen de groepen en zorgen ze er voor dat alles goed verloopt. Marith in Groningen en doet een opleiding mediavormgeving.

Tijd voor ontspanning en plezier!

Tijd voor ontspanning en plezier!