Prijslijst

Wij hebben de prijzen van alle activiteiten en van het eten en drinken voor je op een rijtje gezet.
Wanneer je een activiteit combineert met een BBQ of een buffet dan maken we een arrangementsprijs inclusief drankjes. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Print deze pagina

Prijslijst solex toertochten

Wij bieden de keuze uit veel verschillende solex arrangementen. Zo kun je onderweg gebruik maken van een picknick bij het hunebed, een bezoekje brengen aan C+B museum of het TT circuit…Er is van alles mogelijk. Na afloop genieten van een BBQ of Buffet om jullie uitje compleet te maken? Dat kan! We maken met plezier een programma op maat voor jullie.

Prijslijst dafjes toertochten

Lekker maf met de Daf eropuit! Stap met z’n allen in deze ouderwetse autootjes. Gas geven en rijden maar….Waar willen jullie naar toe? Onze provincie Drenthe heeft veel te bieden, zo kun je een bezoekje brengen aan het gevangenismuseum in Veenhuizen of het hunebedcentrum in Borger.
We hebben tal van arrangementen met de Dafjes voor jullie gemaakt; een spannende puzzelrit, een hilarische Crazy 88 met de Dafjes, op zoek naar de boef in de Daf Boevenjacht of het populaire spel ‘Wie is de mol?’ in combinatie met Daf rijden.

 

 

Prijslijst groepsactiviteiten

Heel veel leuke groepsactiviteiten op een rijtje. Samen eropuit met de tandem, alom hilariteit tijdens ‘Wie is de mol?’ of samen strijden in teams tijdens de Drentse sceptalon. Al deze groepsactiviteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Wij maken graag een uitje op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Prijslijst workshops

Willen jullie met een groep creatief of muzikaal of culinair bezig zijn dat kan. Wij verzorgen diverse workshops die prima kunnen worden gecombineerd met lekker eten en drinken. Zo kun je een gezellig dagje uit samen stellen met familie, vrienden of collega’s.

 

Prijslijst games

Wat is er nu leuker om samen een spannend spel te spelen met allerlei hilarische groepsactiviteiten. Heb je altijd al een het spel ‘Wie is de mol’ willen spelen? Zou jij wel mollenstreken willen uithalen? Of ben je misschien een echte speurneus en zou je wel voor detective door kunnen gaan? Dan zou het spel ‘Opsporing verzocht’ een mooie uitdaging voor jou zijn. Er is een bank overvallen…de boef is er vandoor met een beste buit. aan jullie om hem op te sporen! Neem een kijkje bij al games en ontdek de vele mogelijkheden.

 

 

Prijslijst culinaire activiteiten

Samen kokkerellen in de kookstudio van het Drents kwartiertje. Wij hebben diverse varianten waarbij je culinair bezig gaat met elkaar. Koken en samen eten is een ontspannen bezigheid waarbij je elkaar weer eens van een andere kant leert kennen. Een kookworkshop is dan ook uitermate geschikt als teambuilding. Natuurlijk kun je deze culinaire activiteit combineren met een actieve groepsactiviteit. Zo zou je voor de kookworkshop een toertocht kunnen maken met de solex of de Daf. Tijdens het arrangement met opoe naar de markt halen jullie onderweg zelf de boodschappen. Met z’n allen stel je dan een menu samen, koop je de ingrediënten bij een boerderijwinkel en ga je daarna kokkerellen en lekker eten.

Prijslijst teambuilding

Er zijn diverse activiteiten te boeken die uitermate geschikt zijn als teambuilding. Daarnaast werken we met ervaren trainers samen om zo een complete teamdag samen te stellen. Onze teambuildingen zijn leerzaam en leuk. Leerzaam: Wat is communicatie en hoe communiceren wij onderling? Leuk; Met behulp van een uitdagende activiteit kun je het geleerde direct in praktijk brengen. De teambuilding wordt een soort anker waar je op terug kunt kijken wanneer je weer op de werkvloer bent; Hoe pakten we het tijdens de teamdag ook weer aan…..

Prijslijst vergaderen

Bij het Drents Kwartiertje vindt u een gezellige vergaderlocatie vlakbij Assen. Alle verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen. Afhankelijk van het doel en uw wensen. Wilt u een vergadering in een gemoedelijke en informele sfeer dan zou u gebruik kunnen maken van de zaal met bar. Wilt u een wat zakelijker sfeer creëren dan kunt u gebruik maken van de kookstudio. Natuurlijk is het mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst uit te bereiden met een teambuilding activiteit en/of een maaltijd.

Prijslijst locatie huren

Wij beschikken over 3 verschillende zalen. De eerste zaal bestaat uit een bar, stamtafel en gezellige zitjes en is geschikt voor 40 personen. De tweede ruimte, hierachter gelegen, is voorzien van een buffetkast. Ook hier kun je gezellig samen tafelen. Deze ruimte is geschikt voor 20 personen. Deze twee ruimtes worden veelal gezamenlijk gebruikt. Daarnaast beschikken we over een kookstudio. Deze is voorzien van een groot keukenblok met veel werkruimte om te koken. Daarnaast is hier plaats voor 30 personen om te zitten. Het koken en eten gebeurt in dezelfde ruimte. Het is mogelijk om de verschillende zalen af te huren en uw eigen bijeenkomst/feest te organiseren.

Prijslijst eten en drinken

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken! Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet! Al onze maaltijden worden met verse producten en met passie bereid.

Prijslijst alle activiteiten

Wij hebben de prijzen van alle activiteiten en van het eten en drinken voor je op een rijtje gezet.
Wanneer je een activiteit combineert met een BBQ of een buffet dan maken we een arrangementsprijs inclusief drankjes. Vraag naar de mogelijkheden!