Online Teambuilding samenwerken en communicatie

Teambuilding, DISC introduceren in je team (online)

Maak kennis met de DISC 3D methode. Ontdek je drijfveren, denkstijlen, teamrollen en je voorkeursstijl qua communicatie en samenwerken.

Tijdens deze online teambuilding zul je inzicht krijgen op een dieper niveau waarom, wat en hoe je het prettigst werkt. En dat niet alleen je zult ook inzicht krijgen in de diversiteit binnen het team, de behoeften van je collega's. Wanneer je deze kennis eigen maakt, kun je gebruik maken van elkaars voorkeuren en de samenwerking optimaliseren.

Teamspiegel, inzicht in jullie teamprofiel met de DISC methode

Inzicht in eigen gedrag, communicatie, denkstijlen en drijfveren. Teamspiegel.

  • Prijs: Op aanvraag
  • Tijdsduur: 2 keer 2,5 uur
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Online met Zoom en Miro
Programma Teambuilding met DISC (Aanvangstijden in overleg)
9.00 uurKennis maken met de trainer
Inchecken
Introductie DISC
Onderzoeken van je eigen voorkeursstijl binnen het team
11.30 uurEinde eerste sessie
9.00 uurVervolg 2e bijeenkomst
Inchecken
Wat is jullie teamprofiel
Hoe kunnen de stijlen zo optimaal mogelijk worden ingezet
Uitchecken
11.30 uurEinde workshop

Online teambuilding waarbij je inzicht krijgt in jullie teamdynamiek

Kosten Teambuilding met DISC Prijs incl. BTW

Teambuilding, 2 * online bijeenkomst van 2.5 uur
Introductie DISC
Diverse opdrachten in groepjes uitvoeren
Begeleiding gecertificeerde DISC, drijfveren en teamrol denkstijlen trainer

Op aanvraag

Assessment DISC
incl. uitgebreide (digitale) rapportage
Deze wordt van tevoren online ingevuld
(Optioneel)

€ 55,00 p.p.

DISC

De DISC 3D geeft inzicht in je drijfveren. Vanuit deze drijfveren ontstaan je teamrol, denkstijl en gedrag. Wanneer je inzicht krijgt in je eigen drijfveren ontdek je wat bij je past. Wanneer je alle voorkeuren van teamleden samenvoegt krijg je een teamprofiel. Welke kwaliteiten zijn er aanwezig in het team? Worden deze optimaal benut? Daarnaast krijg je ook inzicht in de valkuilen of beter gezegd uitdagingen van het team. Wat is er nodig om te komen tot een optimale samenwerking?
Hier vind je meer informatie over;
Drijfveren,
Teamrollen,
DISC

Online teambuilding

Deze teambuilding verzorgen we online. We werken met Zoom of Teams en een online whiteboard van Miro. Dit whiteboard gebruiken we interactief. Je ontvangt vooraf een uitnodiging om deel te nemen aan de videoverbinding en het whiteboard. Je hebt geen kennis nodig om hiermee te werken. Wel is het fijn wanneer je twee verschillende schermen tot je beschikking hebt.

Teamcoach en trainer Margriet Slotman

Ik ben Margriet Slotman, naast oprichter/eigenaar van Het Drents kwartiertje ben ik (team)coach en verzorg ik teambuildingen op maat.

Ben je op zoek naar een invulling van een online teambijeenkomst waarbij je wilt werken aan de onderlinge communicatie en samenwerking dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor mij is het elke keer weer een genot om met een team in te zoomen op deze thema’s. Vanuit een stukje theoretische basis gaan we aan de slag met praktische oefeningen en groepsopdrachten. Op deze wijze wordt de teambuilding leerzaam én leuk. Door een activiteit toe te voegen kun je onderzoeken hoe je op een zo optimaal mogelijke wijze communiceert en samenwerkt om het geheel tot een goed einde te laten komen. Natuurlijk ontvangen jullie na afloop feedback op de uitvoering hiervan.

Mocht het wenselijk zijn dan kan een teamdag een vervolg krijgen. Het is mogelijk om individueel en/of als team een coaching traject te volgen. Meer informatie hierover tref je aan op de site van Tijd voor ontwikkeling.

Mijn missie; Ontwikkelen van effectieve teams. Verhogen van persoonlijke effectiviteit, verbeteren van communicatie en versterken van relaties en samenwerking.

Als teamcoach ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches. Wij hanteren de Internationale Ethische Code voor coaches en mentoren.
Mijn opleiding tot DISC trainer heb ik gevolgd bij DISC Factor.

Meer informatie over mij lees je hier.

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail