Teambuilding communicatie

Workshop communicatie

Communicatie staat centraal tijdens deze teambuilding. Jullie krijgen inzicht in de verschillende vormen van communicatie en hoe jullie eigen onderlinge communicatie werkt.

Alles valt of staat door communicatie. Veel misverstanden ontstaan omdat mensen denken dat het voor een ander wel duidelijk is. Maar vaak is dat niet het geval. We interpreteren, vullen in en oordelen er op los met alle gevolgen van dien. Willen jullie leren helder en doelgericht te communiceren met inzet van ieders persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden dan is onze communicatie workshop iets voor jullie.

Praktische teambuilding communiceren met je team

Optimaliseren van de onderlinge communicatie binnen het team.

  • Kosten: € 550,00
  • Tijdsduur: 4 uur
Programma Teambuilding communicatie (Aanvangstijden in overleg)
9.00 of 13.00 uurOntvangst met koffie/thee en iets lekkers
Aanvang workshop.
Eerst een stukje theorie;
Wat is communicatie, feedback geven en meta-communicatie?
Praktische oefeningen.
Waar staan jullie als team op gebied van effectieve communicatie.
Samen een actieplan opstellen waar jullie na afloop aan gaan werken.
13.00 of 17.00 uurEinde programma
Na afloop is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch, afsluitende borrel, BBQ of buffet naar keuze (Niet bij prijs inbegrepen)

Falen bestaat niet. Er is alleen feedback.

Kosten Teambuilding communicatie Prijs incl. BTW

Workshop communicatie
1 Dagdeel
Begeleiding teamcoach/trainer Margriet Slotman

€ 550,00

Locatie Het Drents kwartiertje;

Vergaderarrangement 1 dagdeel;
koffie/thee, water, sinaasappelsap, fruit, candybars en snoepjes

€ 7,50 p.p.

Vergaderarrangement 1 dagdeel + lunchbuffet;
koffie/thee, water, sinaasappelsap, fruit, candybars en snoepjes
soep, diverse broodjes, beleg vis-vlees-hartig, salades, melk en karnemelk

€ 22,00 p.p.

In-company

€ 650,00

Reiskosten per km vanaf Hooghalen

€ 0,45

Teambuilding communicatie

Een van de grootste uitdagingen in elk team, organisatie of bedrijf is effectieve communicatie! Wij communiceren altijd. Ook als we denken dat we het niet doen. Door onze non-verbale houding en gedrag, maar ook door wat we zeggen en hóe we iets zeggen.

Communicatie in een team is cruciaal en de verbinding tussen samenwerken en resultaat.

Tijdens deze teambuilding wordt duidelijk gemaakt welke impact de verschillende communicatievormen hebben op onze omgang met elkaar op het werk. De workshop geeft ook antwoord op de vraag, hoe kunnen we effectiever met elkaar communiceren?

Vervolgens starten we met praktijkopdrachten. Afhankelijk van de behoeften van het team wordt hier invulling aan gegeven.

Na afloop wordt door middel van feedback duidelijk gemaakt wat er in het team speelt, welke progressie zichtbaar is waar verbeterpunten liggen. Deze vorm van ervarend leren geeft u een verhelderende blik op het communicatie- en ontwikkelingsniveau van het team.

De workshop communicatie wordt begeleidt door Margriet Slotman

Trainer Margriet Slotman

Ben je op zoek naar een invulling van een teambuilding waarbij je wilt werken aan de onderlinge communicatie en samenwerking dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor mij is het elke keer weer een genot om met een team in te zoomen op deze thema’s. Vanuit een stukje theoretische basis gaan we aan de slag met praktische oefeningen en groepsopdrachten. Op deze wijze wordt de teambuilding leerzaam én leuk. Door een activiteit toe te voegen kun je onderzoeken hoe je op een zo optimaal mogelijke wijze communiceert en samenwerkt om het geheel tot een goed einde te laten komen. Natuurlijk ontvangen jullie na afloop feedback op de uitvoering hiervan.

Mocht het wenselijk zijn dan kan een teamdag een vervolg krijgen. Het is mogelijk om individueel en/of als team een coaching traject te volgen. Meer informatie hierover tref je aan op de site van Tijd voor ontwikkeling.

Mijn missie; Ontwikkelen van effectieve teams. Verhogen van persoonlijke effectiviteit, verbeteren van communicatie en versterken van relaties en samenwerking.

Doel & werkwijze

Inzicht in communicatie, wat is het en hoe werkt het?
Oefenen met de verschillende vormen door middel van opdrachten.
Versterken van het teamverband.
Het vaststellen van verbeteringspunten voor de (onderlinge) communicatie.

Op een andere locatie?

Het is mogelijk deze workshop of training op jullie eigen locatie of een andere locatie te verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij verzorgen graag een programmavoorstel en offerte op maat.

Tijd voor ontwikkeling bij Het Drents kwartiertje

Teambuilding trainingen en teamcoaching bij Het Drents kwartiertje

Voor teambuildingen, trainingen en teamcoaching kunnen jullie uitstekend bij ons terecht. Wij maken graag een op maat gemaakt programma voor jullie.
Bij het Drents kwartiertje vind je verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Verder beschikt Het Drents kwartiertje over een groot terras en veldjes waar diverse activiteiten kunnen worden uitgevoerd.  Natuurlijk is het mogelijk de teambuilding, training of teamdag te combineren met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.
Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Welkom bij Het Drents kwartiertje

Welkom bij Het Drents kwartiertje
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail