Vergaderen in hartje Drenthe

Vergaderen in hartje Drenthe

Vlak bij Assen, in hartje Drenthe, vindt u een unieke vergaderlocatie. Afhankelijk van het doel en uw wensen hebben wij verschillende ruimtes waar u kunt vergaderen. De ruimtes zijn voorzien van alle benodigde communicatiemiddelen.

Natuurlijk is het mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst uit te bereiden met een teambuilding activiteit en/of een maaltijd. Neem eens een kijkje bij onze verschillende vergaderarrangementen of neem contact met ons op voor een vergaderarrangement op maat.

Activiteiten

Vergaderen

Het Drents Kwartiertje biedt een gezellige, anderhalve meter vergaderlocatie vlakbij Assen. Alle verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen. Afhankelijk van het doel en jullie wensen.

Bekijk activiteit

Actief vergaderen

Vergaderen in combinatie met een leuke activiteit om de samenwerking te versterken! Na de lunch stappen jullie samen op de solex of in de Daf en maken een hilarische toertocht door Drenthe! Na afloop staat er een hapje en een drankje voor jullie klaar! Nog even gezellig napraten en terugzien op een actief dagje vergaderen en teambuilden.

Bekijk activiteit

Culinair vergaderen

Vergaderen in combinatie met een culinaire activiteit om de samenwerking te versterken! Na een dagdeel vergaderen is het tijd om te werken aan teambuilding. Samen gaan jullie aan de slag in de kookstudio.

Bekijk activiteit

Creatief vergaderen

Vergaderen in combinatie met een leuke teambuildingsactiviteit om de samenwerking te versterken! Na de lunch gaan jullie samen creatief aan de slag. Na een paar uurtjes gezellig artistiek bezig te zijn geweest worden de schilderijtjes bewonderd.

Bekijk activiteit

Teambuilding & outdoor activiteiten

Een teambuilding bestaat uit teamopdrachten die onderling vertrouwen en openheid creëren. Samen met jullie bepalen we het thema waaraan gewerkt wordt. Een teambuilding kan worden uitgebreid met een outdoor activiteiten. Wij denken graag met jullie mee om van de teambuildingsdag een succes te maken!

Bekijk activiteit

Vergaderlocatie in hartje Drenthe

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Ruime en lichte vergaderlocatie

Ruime en lichte vergaderlocatie

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving