Mollen uitje in Drenthe

Wij maken graag een 'Wie is de mol?' uitje op maat!

Samen het populaire spel 'Wie is de mol?' spelen staat garant voor een spannend en hilarisch uitje! Wij hebben diverse arrangementen samengesteld om dit spel te spelen tijdens een groepsuitje, teamdag of familiefeest.

Het spel wordt in teams gespeeld, elk team heeft een mol in zijn midden. Je voert allerlei opdrachten uit om molmunten mee te verdienen. Maar pas op; er bevindt zich een mol in jullie team! Een dagvullend programma? Combineer het spel met Daf- of solex rijden! En geniet samen van een lekkere BBQ of buffet na het spel.

Activiteiten

Kan een mol Daf rijden?

Daf rijden & ‘Wie is de mol?’ spelen; een hilarisch en actief uitje! Tijdens dit uitje speel je het spel ‘Wie is de mol?’, waarbij je diverse opdrachten moet uitvoeren, ook tijdens het Daf rijden. Hilarische en spannende invulling voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Ontmasker de Mol!

‘Ontmasker de Mol!’ spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest! Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te ontdekken wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega’s of vrienden. Het spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Bekijk activiteit

Ontmasker de Mol! avondprogramma met BBQ of buffet

‘Ontmasker de Mol!’ is een spannend en hilarisch spel voor een teamuitje of avondje uit met vrienden! Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te ontdekken wie de mol is! Halverwege het spel staat er een lekkere BBQ of een buffet voor jullie klaar.

Bekijk activiteit

Wie is de mol? outdoor

Wie is de mol? outdoor is een hilarisch spel waarbij jullie allerlei outdoor opdrachten uitvoeren. Maar kijk uit want er is een mol in jullie team …en die heeft als opdracht om de opdrachten te saboteren!

Bekijk activiteit

Kan een mol solex rijden?

Een hilarisch en spannend groepsuitje op de solex; combineer het populaire spel ‘Wie is de mol?’ met een solex toertocht. Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te achterhalen wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega’s of vrienden.

Bekijk activiteit

'Wie is de mol?' uitje organiseren?

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezelligheid is belangrijk bij Het Drents kwartiertje

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

'Wie is de mol?' uitje organiseren in Drenthe

'Wie is de mol?' uitje organiseren in Drenthe

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving