Workshops in Drenthe

Workshops; creatief, culinair of muzikaal in Drenthe

Op zoek naar een workshop in Drenthe? Wij bieden diverse culinaire, creatieve en muzikale workshops aan. Er is voor ieder wat wils!

Ontdek de vele mogelijkheden bij Het Drents kwartiertje in hartje Drenthe. Alle workshops kunnen worden gecombineerd met andere activiteiten of met een lekkere lunch, BBQ of buffet. Voor een creatief, culinair of muzikaal dagje uit neem je een kijkje bij onze workshops!

Activiteiten

Workshop Djembé

Een workshop djembé is een actieve en originele activiteit voor een bedrijfsuitje of een familiedag. Ga samen muzikaal aan de slag! Samen leren jullie een aantal basis ritmes en werken aan een gezamenlijke grote finale op de djembé’s.

Bekijk activiteit

Reclamespotje maken

De workshop reclamespotje maken is een ludieke en creatieve activiteit voor jullie personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Tijdens deze workshop komt het aan op samenwerken en creativiteit. In groepjes gaan jullie een reclamespotje maken. Van tevoren wordt een thema afgesproken.

Bekijk activiteit

Kokkerellen op de Ofyr BBQ

Culinair uitje waarbij jullie gaan kokkerellen en barbecueën op de Ofyr

Bekijk activiteit

Workshop Klompen schilderen

Een workshop klompen schilderen is een creatieve en gezellige activiteit voor een familiedag of personeelsuitje. Creatief met klompen! Van tevoren geven jullie je schoenmaten door, dan kun je je eigen geschilderde klompen ook aantrekken.

Bekijk activiteit

Workshop Theatersport

Een workshop theatersport is een creatieve en ludieke activiteit voor een personeelsuitje of een vrijgezellenfeest. Plezier en improviseren staan voorop bij een workshop theatersport.

Bekijk activiteit

Workshop handlettering

Een workshop handlettering is een creatieve invulling voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. We starten met een uitleg over de basisbeginselen van handletteren en de materialen. Dan slaan jullie zelf aan het ontwerpen en oefenen.

Bekijk activiteit

Workshop Schapendrijven

Een workshop schapen drijven is een actieve en originele activiteit voor een bedrijfsuitje of teamdag. Tijdens de demonstratie schapendrijven zien jullie de wisselwerking tussen mens, hond en schaap. In harmonie ontstaat er een samenwerking tussen mens en dier! De uitdaging is hiermee zelf als groep aan de slag te gaan.

Bekijk activiteit

Workshop Schilderen

Een schilderworkshop is een creatieve activiteit voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. We starten met een uitleg over de basisbeginselen van het schilderen en de materialen. Dan gaan jullie zelf aan de slag.

Bekijk activiteit

Workshop volgen bij Het Drents kwartiertje?

Workshop en lekker eten & drinken

Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Een workshop kan ook gecombineerd worden met een andere activiteit. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezelligheid is belangrijk bij Het Drents kwartiertje

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Gezellige locatie voor een workshop

Gezellige locatie voor een workshop

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving