Workshop Lachen

Workshop lachmeditatie in Drenthe

Een workshop lachen is een hilarische en originele activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Een lachmeditatie bestaat uit drie onderdelen. Je begint met het losmaken van het lichaam, door enkele rek- en strekoefeningen. Daarna volgt het lachen vanzelf.

Je krult je mondhoeken op, er verschijnt een glimlach en voordat je het weet schuddebuik je van het lachen.

Het lachwekkendste groepsuitje in Drenthe

Een lachwekkend groepsuitje… hahaha…vrolijke en luchtige workshop lachen. Geschikt als onderdeel van een uitje, teambuilding of trainingsdag.

 • Tijdsduur: 1,5 uur
 • Kosten: € 34,50 p.p. (12 – 20 personen)
 • € 24,50 p.p. (20 – 30 personen)
 • 12-30 personen
Programma Workshop Lachmeditatie (Aanvangstijden in overleg)
15.00 uurOntvangst met 1* koffie/thee en iets lekkers
Voorstellen aan de coach, ontspanningsoefeningen, opwarmronde lachen maar....
Lachen vanuit je hoofd, hart en vanuit je buik.. Bewustwording van de verschillende manieren van lachen
Ontspannen en genieten van het hier en nu!
16.30 uurEinde workshop
Aansluitend de mogelijkheid om gebruik te maken van een BBQ of buffet naar keuze
Kosten Workshop Lachmeditatie Prijs incl. BTW

1* Koffie/thee en iets lekkers
Workshop Lachen

€ 34,50 p.p. (12-20 personen)
€ 24,50 p.p. (20-30 personen)

Samen lachen

“Mensen die samen lachen, werken samen” zei John Cleese tijdens zijn bezoek naar een lachclub in Mumbai. Lachen is een enorm goede manier om mensen verbonden met elkaar te laten voelen. Wanneer men lacht bestaan er geen hiërarchieën en kan iedereen zich gelijk voelen. Lachen is een krachtig middel dat er voor kan zorgen dat de werkomgeving motiveert en energie geeft. Als gevolg hiervan stijgt de productiviteit en daardoor waarschijnlijk ook de winstgevendheid. Ook zorgt lachen ervoor dat men een positieve mentale instelling, hoop en optimisme ervaart. Communicatieve vaardigheden nemen toe. Al deze zaken samen zorgen voor een positievere werkomgeving.

 • Lachen zonder reden, dus gebruik makend van je lijf in plaats van je hoofd. Zonder gebruik te maken van humor, grappen of komedie.
 • Het lachen begint in een groep als een oefening, maar door het zoeken van oogcontact en door te spelen, wordt het lachen écht en daardoor besmettelijk.
 • Een combinatie tussen lachoefeningen & ademhaling. Het lichaam & de hersenen krijgen meer zuurstof waardoor je je energieker & gezonder voelt.
 • De lachworkshop is gebaseerd op het wetenschappelijke feit dat het lichaam het verschil niet weet tussen “nep” en “echt” lachen. Het heeft hetzelfde lichamelijk & psychische effect.

Deelnemers activiteiten en workshops

 • Aantal deelnemers: minimaal 12 personen
 • Kleinere groep? Solex-, Daf- en tuktuk toertochten zijn mogelijk vanaf 2 personen
 • Overige activiteiten zijn in overleg mogelijk met kleinere groepen, de kosten per persoon worden dan hoger dan op de website vermeld staat.

RIVM maatregelen

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Tijd voor Het Drents kwartiertje

Workshop en lekker eten & drinken

Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Een workshop kan ook gecombineerd worden met een andere activiteit. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Feestje; Samen lachen natuurlijk!

Feestje; Samen lachen natuurlijk!
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail