Contact

Welkom bij Het Drents kwartiertje

Het Drents kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen
T: 0593-592038 (Kantoor; ma, di, do van 9.00-17.00 uur)
M: 06-51066141
E: info@hetdrentskwartiertje.nl

KvK: 04084164
Btw: 8174.38.701.B.01

Vakantie TIJD!

Wij genieten van een paar weken vakantie. Dit betekend dat we tijdens de vakantieperiode beperkt zijn geopend. 23 juli t/m 9 augustus zijn we volledig gesloten.
Van 9 augustus t/m 3 september zijn we geopend van donderdag t/m zaterdag voor toertochten met de solex, tuktuk en Daf. Uitsluitend via reserveringen.

In de periode van 23 juli tot 3 september zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. De e-mail zal worden beantwoordt binnen 1-3 werkdagen.

 

Na de zomervakantie staan wij met elkaar weer voor de volle 100 % voor jullie klaar.
Team Het Drents kwartiertje

Informatie en reserveren

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje, teambuilding, kookworkshop of over camping Het Drents kwartiertje? Stuur ons dan een mailtje met je vragen. Wij streven ernaar je mail binnen 24 uur te beantwoorden. Bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook naar 06 – 510 661 41. Reserveringen kunnen echter alleen worden gemaakt via de mail. info@hetdrentskwartiertje.nl

Locatie bekijken en uitje doorspreken?

Dat kan natuurlijk. Je bent van harte welkom. Wel even van tevoren een afspraak maken via de mail of per telefoon. De koffie/thee staat dan klaar!

Openingstijden

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden. Wanneer je graag langs zou willen komen om de locatie te bekijken en de mogelijkheden door te spreken ben je van harte welkom. Graag van tevoren even een afspraak maken. De koffie staat dan klaar!

Velden met een * zijn verplicht

Lees meer over de gegevensverwerking in onze privacyverklaring

Routebeschrijving

Welkom bij Het Drents kwartiertje

Welkom bij Het Drents kwartiertje