Nieuws

Het laatste nieuws. Bekijk ook onze facebook pagina.

Workshop handgeschept papier maken

En nog een nieuwe workshop; leer zelf handgeschept papier maken. Met deze oude techniek kun je allerlei verschillende materialen gebruiken in je zelfgemaakte papier. Een creatieve workshop met verrassende resultaten! Zin om zelf aan de gang te gaan? Hier lees je meer.

Nieuwe workshop: Handlettering

Spelen met letters en teksten tijdens een workshop Handlettering. Tijdens deze nieuwe workshop leer je hoe je zelf zo’n leuk en hip handlettering bord maakt! Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder

Nieuw: Daf boevenjacht

Een nieuw uitje met de Dafjes; de Daf Boevenjacht. In teams ga je op weg met de Dafjes, op zoek naar de plek waar de boef zich schuil houdt. Onderweg krijg je aanwijzingen en los je puzzels en raadsels op. Hiermee kunne jullie de verstopplaats van de boef achterhalen. Lukt het jullie het mysterie op te lossen? Of is een ander team jullie te snel af? Lees hier verder

Rondleiding op de boerderij & Daf of tandem rijden

Vanaf voorjaar 2017 kunnen jullie een ritje met de Daf 33 of met de tandem combineren met een rondleiding op een melkveebedrijf. De boer zelf leidt jullie rond en na afloop krijg je een glaasje verse melk! Meer weten over dit nieuwe uitje? Lees verder op de website.

 

Bootcamp bij het Drents kwartiertje

Vanaf voorjaar 2017 kunnen jullie bij het Drents kwartiertje terecht voor dit actieve en uitdagende uitje; een bootcamp onder begeleiding van een bootcamp instructeur. Dit uitje staat garant voor actie en plezier1 Meer weten? Kijk verder op de website.

 

Samenwerking met Escape room

Sinds het najaar van 2016 bieden we arrangementen aan in samenwerking met Escape room Zwiggelte. Vanaf het Drents kwartiertje vertrekken jullie met een Daf 33 of een tandem richting de escape room. Daar aangekomen worden jullie ingesloten en begint het spannende spel om te ontsnappen. Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen? Spannen groepsuitje! Meer over de escape room arrangementen lees je op de website.

 

Uitje organiseren? 10 tips.

Je bent aan de beurt om een groepsuitje te organiseren. Hoe pak je dit aan? Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet om de organisatie van jullie uitje soepel te laten verlopen!
Wij denken graag met jullie mee. Bel, mail of kom eens langs om samen een uitje op maat te organiseren.

 

Daf uitjes bij Het Drents kwartiertje

Vanaf 1 maart kun je naast de solexen en tuktuks ook een DAF bij ons huren. Met deze ‘truttenschudders’ (zoals ze vroeger genoemd werden) kun je prachtige toertochten maken door Drenthe. We zijn op dit moment diverse arrangementen aan het uitwerken…
Meer hierover lees je op deze website.

 

Nieuwe website

Half januari 2016 is de nieuwe website online gegaan. Deze site is ook geschikt voor gebruikers van smartphone en tablet. Op dit moment zijn we nog bezig om de puntjes op de i te zetten. Heeft u op/aanmerkingen over de site? Wij ontvangen graag feedback.

Oudere berichten