Daf uitje in Drenthe

Uitjes met de Daf! Lekker maf!

Uitje in Drenthe organiseren? Trek eropuit met een ouderwetse Daf 33 door Drenthe! Door prachtige oude dorpjes of langs de hunebedden, er is van alles mogelijk. Onderweg kunnen jullie ergens stoppen voor een picknick of een drankje.

Een spannende puzzeltocht, het hilarische 'Crazy 88' spel of een heuze Boevenjacht met de Daf; er is van alles mogelijk. Een uitje met de Dafjes is een gezellige en hilarische activiteit voor een vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje of teamuitje.

Activiteiten

Daf rijden & kokkerellen

Rijden met een Dafje door Drenthe en daarna kokkerellen in de kookstudio, hilarisch en culinair groepsuitje! Samen kleden jullie opoe aan met kleren uit de verkleedkist. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen.

Bekijk activiteit

Crazy 88 met de Daf

Crazy 88 met de Daf is een actief en hilarisch spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Samen een ritje maken door Drenthe in een Daf 33 en het hilarische spel ‘Crazy 88’ spelen. Met de Daf maken jullie een mooie toertocht, onderweg voeren jullie de meest gekke opdrachten uit…

Bekijk activiteit

Met de Daf eropaf

Met de Daf door Drenthe toeren! Waar gaan jullie heen? Van tevoren maken we afspraken over de route. Combineer de toertocht met een bezoekje aan museumdorp Orvelte, het hunebedmuseum in Borger of het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Bekijk activiteit

Daf puzzelrit ‘kraak de kluis’

Een ouderwets gezellig uitje met de Daf. Met behulp van landkaarten rijden jullie een puzzelrit door Drenthe met de Dafjes. Onderweg wordt er volop gepuzzeld. Met de juiste antwoorden krijg je een code om de kluis te kraken. Welk team ontcijfert de code en weet de kluis te kraken?

Bekijk activiteit

De boer op met de Daf!

Daf rijden door Drenthe en een rondleiding op een boerderij! Jullie maken een mooie toertocht met de Daf. Onderweg stoppen jullie bij een melkveebedrijf en krijgen een rondleiding van de boer of de boerin over het bedrijf. Een leuk en leerzaam groepsuitje of bedrijfsuitje.

Bekijk activiteit

Daf boevenjacht

Spannende speurtocht met de Daf 33 door Drenthe. Los samen alle puzzels onderweg op en volg de aanwijzingen. Zo kunnen jullie de verstopplaats van de boef achterhalen. Zijn jullie de andere teams te snel af? Spannend en actief spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Kan een mol solex of Daf rijden?

Het ‘Wie is de mol?’ spel gecombineerd met solex toertocht of een Dafjes rijden;  een spannende en ludieke invulling voor een personeelsfeest of groepsuitje! Voer de hilarische opdrachten uit en maak samen een toertocht op de solex of met de Daf.

Bekijk activiteit

Daf historische TT route

Drenthe staat bekend om de TT. Trek eropuit met de Daf en rijd de historische TT route. Leuke invulling voor jullie groepsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Uitje organiseren? Eropuit met de Daf

Deelnemers Daf toertochten

  • Aantal deelnemers: 2-100
  • Maximaal 25 Dafjes
  • Maximaal 4 volwassenen per Daf

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Gezellige locatie in hartje Drenthe

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Op onze locatie is van alles te doen. Combineer het Daf rijden met een workshop koken!

Op onze locatie is van alles te doen. Combineer het Daf rijden met een workshop koken!

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving