Over ons

Wij organiseren toertochten met de solex en Daf33. Diverse groepsactiviteiten, workshops, teambuilding activiteiten en trainingen.

Het Drents kwartiertje

Het Drents kwartiertje is in 2007 opgericht. Wij organiseren groepsuitjes, teambuildingen en trainingen met diverse activiteiten. Naast solex en Daf rijden kun je allerlei creatieve en culinaire workshops volgen, spannende games spelen of actief buiten bezig zijn. Wij beschikken over verschillende zalen en een kookstudio.
Kijk gerust rond op onze website en ontdek de vele mogelijkheden van Het Drents kwartiertje!

Wie zijn wij?

Natuurlijk is het leuk om te weten bij wie jullie terecht komen, daarom willen wij ons in het kort voorstellen. Wij zijn Jan en Margriet Slotman. Sinds ’98 wonen wij op Laaghalerveen. Daar genieten we met volle teugen van het platteland. Wij willen die vreugde graag met anderen delen. In 2007 zijn wij gestart met ‘Het Drents kwartiertje’. Op onze locatie willen we jullie graag laten kennismaken met het prachtige buitenleven. Dit kunnen we natuurlijk niet met ons tweeën, wij hebben een prachtig team waar we mee samenwerken, kijk maar!

Gezelligheid kent geen tijd!

Wat wij belangrijk vinden binnen ons bedrijf

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!

Ontwikkelen

Daarnaast willen we bijdragen aan team ontwikkeling op gebied van samenwerken en communicatie. Dit doen we door middel van teambuilding en trainingen.

Kortom….tijd nemen om stil te staan, te genieten, te ontdekken en te ontwikkelen.

Activiteiten in hartje Drenthe

Activiteiten

Wij organiseren de leukste activiteiten voor een geslaagd groepsuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Drenthe.

We hebben alvast diverse activiteiten en programma’s voor jullie op een rijtje gezet.

  • Willen jullie een uitje op maat? Wij denken graag met jullie mee om een geslaagd programma samen te stellen

Tijd voor ontwikkeling

Teambuildingen - Leerzaam & leuk

Wilt u meer uit uw team halen? Wilt u dat uw teamleden elkaar beter/ anders leren kennen?
Wij verzorgen diverse teambuildingsprogramma’s.  Margriet Slotman is teamcoach en trainer en verzorgt de teambuilding en trainingen op gebied van samenwerken en communicatie.
Tijdens de teambuilding wordt er ingezoomd op teamwork. Tijdens een activiteit kun je het gewenste (nieuwe) gedrag oefenen. Zo wordt de teambuilding leerzaam en leuk. Samen met u bepalen we het thema waaraan gewerkt wordt en de manier waarop dit gebeurt; actief, creatief of met een culinair tintje. Desgewenst kan de activiteit gecombineerd worden met een inleiding in de DISC methode. Er is van alles mogelijk en wij denken graag met u mee om van uw teambuildingsdag een succes te maken!

Teambuildingen en trainingen in de kookstudio of onder de grote eiken

Trainingen - Alles wat aandacht krijgt groeit

Persoonlijk succes is voor een belangrijk deel afhankelijk van je communicatieve vaardigheden. Wij verzorgen diverse trainingen op gebied van communicatie. Margriet Slotman verzorgt deze teamtrainingen. De korte, doelgerichte trainingen zijn scherp geprijsd. Na de training werk je zelfstandig verder aan je ontwikkeling. Zo blijf je geïnspireerd om zowel persoonlijk en als team te groeien.

Wij bieden diverse teamtrainingen aan op gebied van;

Kom genieten bij ons op het Drentse platteland!

Kom genieten bij ons op het Drentse platteland!

Wat een mooi team!

Fijn om met al deze mensen mogen samen te werken om van uw uitje een feestje te maken…. Zij kunnen dat!

Ons team

Wij hebben een enthousiast team. Er werken een aantal personen in vaste dienst bij Het Drents kwartiertje, maar het grootste gedeelte werkt op oproep basis. Op die manier kunnen wij van kleine tot hele grote groepen mensen bedienen.

Lees verder