Locatie

Gezellige locatie in hartje Drenthe.

Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familieuitje dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie in huiskamerstijl, waar de sfeer gemoedelijk is.  De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.
Wij bieden veel verschillende activiteiten aan, van actief tot culinair of creatief. Er is voor ieder wat wils te vinden  En jullie uitje wordt compleet met een lunch, buffet of BBQ erbij.

Ben je op zoek naar een bijzondere camping in hartje Drenthe dan ben je van harte welkom. Deze zomer kun je weer bij ons terecht voor een gezellige vakantie.

Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!
Heb je vragen of wil je meer informatie en/of reserveren neem dan gerust contact met ons op.

Gezellige locatie in hartje Drenthe

Kookstudio Het Drents kwartiertje

De kookstudio is een open en lichte ruimte en is natuurlijk bijzonder geschikt voor kookworkshops. Tevens is de kookstudio te gebruiken voor alle creatieve workshops en als vergaderruimte. De ruimte is geschikt voor 30-40 personen. De kookstudio beschikt over diverse kookpitten, ovens, en alle keukenapparatuur die je nodig hebt om samen te kokkerellen.

Ben je een echte kookgek en wil je een kookworkshop organiseren voor je vrienden dan kun je de kookstudio afhuren.

Ruime en compleet ingerichte kookstudio

Vergaderlocatie

Het Drents Kwartiertje biedt een gezellige vergaderlocatie vlakbij Assen. Alle verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen. Afhankelijk van het doel en de wensen. Willen jullie een vergadering in een gemoedelijke en informele sfeer dan zou je gebruik kunnen maken van de zaal met bar. Willen jullie een wat zakelijker sfeer creëren dan kunnen jullie gebruik maken van de kookstudio. Natuurlijk is het mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te bereiden met een teambuilding activiteit en/of een maaltijd.

Vergaderlocatie in hartje Drenthe

Zaalverhuur

Wij beschikken over 3 verschillende zalen. De eerste zaal bestaat uit een bar, stamtafel en gezellige zitjes en is geschikt voor 40 personen. De tweede ruimte, hierachter gelegen, is voorzien van een buffetkast. Ook hier kun je gezellig samen tafelen. Deze ruimte is geschikt voor 20 personen. Deze twee ruimtes worden veelal gezamenlijk gebruikt. Daarnaast beschikken we over een kookstudio. Deze is voorzien van een groot keukenblok met veel werkruimte om te koken. Daarnaast is hier plaats voor 30 personen om te zitten. Het koken en eten gebeurt in dezelfde ruimte. Het is mogelijk om de verschillende zalen af te huren en uw eigen bijeenkomst/feest te organiseren.

Terras

Er is een ruim overdekt en verwarmd terras waar je heerlijk kunt genieten van de weidse uitzichten.

Genieten van het zonnetje en elkaars gezelschap op het (overdekte) terras

Midden Drenthe

Het Drents Kwartiertje is centraal gelegen in Noord Nederland (2 km vanaf het TT circuit Assen) Vanaf de A28 afslag Assen Zuid rijd je binnen 3 minuten naar ‘het Drents kwartiertje’.
Het Drents kwartiertje is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’. Binnen 5 minuten wandel je tussen de Drentse heideschapen en Schotse Hooglanders op het Hijkerveld. De schaapskooi, te midden van dit prachtige heidegebied, is zeker een bezoek waard. Tevens is het mogelijk om met de fiets, tandem of solex een tocht te maken door dit prachtige natuurgebied.

Gezelligheid kent geen tijd!

Bij Het Drents kwartiertje is gezelligheid belangrijk.
Wij houden van een ontspannen en gezellige sfeer.
Ook de inrichting draagt hieraan bij.

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven! De koffie/thee staat klaar.

Locatie huren

In de periode van november t/m februari is het mogelijk om de locatie of kookstudio te huren. Onderstaand de prijzen die worden berekend per zaal.

Naam Omschrijving Tijdsduur Aantal deelnemers Prijs (incl. btw)
Zaal hurenMaandag/donderdag 2 zalen inclusief bar en keuken4 uurmax. 60€ 250,00**
Vrijdag/zaterdag 2 zalen inclusief bar en keuken4 uurmax. 60€ 350,00**
Eindschoonmaak uitbesteden€ 100,00
Kookstudio hurenMaandag/donderdag4 uurmax. 30€ 200,00**
Vrijdag/zaterdag4 uurmax. 30€ 250,00**
Eindschoonmaak uitbesteden€ 75,00
VergaderruimteVergaderruimte inclusief beamer, flipover en internet4 uur€ 85,00
VergaderarrangementKoffie, thee, water, sinaasappelsap, koekjes, candybars en snoepjes4 uur€ 7,50 p.p.
** Prijzen gelden voor november t/m februari. In andere periodes prijzen op aanvraag.