Groepsuitje

De leukste activiteiten voor groepsuitjes

Groepsuitje organiseren? Bij het Drents kwartiertje vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een geslaagd groeps uitje! Wij hebben alvast een aantal groepsuitjes voor jullie op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een groepsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet.

Activiteiten

Ontmasker de Mol!

‘Ontmasker de Mol!’ spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest! Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te ontdekken wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega’s of vrienden. Het spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Bekijk activiteit

Wie is de chef?

Samen kokkerellen in de kookstudio is een gezellige culinaire invulling voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Tijdens ‘Wie is de chef?’ worden al jullie zintuigen geprikkeld. Dit groepsuitje is geschikt voor iedereen! Je hoeft geen culinair expert te zijn.

Bekijk activiteit

Daf puzzelrit ‘kraak de kluis’

Een ouderwets gezellig uitje met de Daf. Met behulp van landkaarten rijden jullie een puzzelrit door Drenthe met de Dafjes. Onderweg wordt er volop gepuzzeld. Met de juiste antwoorden krijg je een code om de kluis te kraken. Welk team ontcijfert de code en weet de kluis te kraken?

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt op de tandem!

Hilarisch groepsuitje met de tandem! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje. Dan samen met Opoe en een gevulde knip op pad.

Bekijk activiteit

Opsporing Verzocht

Een spannend spel voor jullie groepsuitje? ……er is een bank overvallen. Wie heeft dit gedaan? Jullie worden ingedeeld in teams. Met behulp van opdrachten en de GPS gaan jullie op zoek naar bewijsmateriaal in de omgeving van het plaats delict. Het spel kan worden uitgebreid met tuktuk rijden of buksschieten

Bekijk activiteit

Groepsuitje op maat

Willen jullie een groepsuitje op maat samenstellen met een spannende game als één van de onderdelen? Dat kan natuurlijk! Wij denken graag met jullie mee. Een uitdagende combi is Daf rijden en na afloop samen bamboestieken.

Bekijk activiteit

Crazy 88 met de Daf

Crazy 88 met de Daf is een actief en hilarisch spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Samen een ritje maken door Drenthe in een Daf 33 en het hilarische spel ‘Crazy 88’ spelen. Met de Daf maken jullie een mooie toertocht, onderweg voeren jullie de meest gekke opdrachten uit…

Bekijk activiteit

Kan een mol solex of Daf rijden?

Het ‘Wie is de mol?’ spel gecombineerd met solex toertocht of een Dafjes rijden;  een spannende en ludieke invulling voor een personeelsfeest of groepsuitje! Voer de hilarische opdrachten uit en maak samen een toertocht op de solex of met de Daf.

Bekijk activiteit

Daf boevenjacht

Spannend spel; speurtocht met de Daf 33 door Drenthe op zoek naar de boef. Door alle aanwijzingen en puzzels onderweg op te lossen kunnen jullie de verstopplaats van de boef achterhalen. Maar zijn jullie de andere teams te snel af? Spannend en actief spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Uitje met tamtam!

Een workshop djembé en een kookworkshop Afrikaans eten; dit is een uitje met tamtam! Een afwisselende en unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje of teamdag. Een groepsuitje vol met energie en heerlijk eten.

Bekijk activiteit

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Samen genieten van een gezellig groepsuitje!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige locatie voor groepsuitjes

Gezellige locatie voor groepsuitjes

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving