Kookstudio in Drenthe

Culinaire activiteiten in de kookstudio

Samen aan de slag in de kookstudio staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van jullie personeelsuitje, groepsuitje of familiedag! In onze gezellige en compleet uitgeruste kookstudio kunnen jullie terecht voor een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok, of jullie kunnen gezellig samen kokkerellen terwijl wij alvast de boodschappen voor jullie hebben gedaan!

Alle culinaire arrangementen kunnen worden gecombineerd met één van onze andere activiteiten. We hebben alvast een paar culinaire programma's voor jullie op een rijtje gezet. Meer arrangementen in de kookstudio? Neem een kijkje bij alle culinaire arrangementen of vraag gerust naar de verdere mogelijkheden. We denken graag met jullie mee om van jullie uitje een succes te maken!

Activiteiten

Daf rijden & kokkerellen

Rijden met een Dafje door Drenthe en daarna kokkerellen in de kookstudio, hilarisch en culinair groepsuitje! Samen kleden jullie opoe aan met kleren uit de verkleedkist. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen.

Bekijk activiteit

Barbecue workshop met de Ofyr

Outdoor uitje waarbij je onder begeleiding gaat kokkerellen en barbecueën op de Ofyr

Bekijk activiteit

Tapas maken in de kookstudio

Het ‘Wie is de chef?’ arrangement is een gezellige culinaire invulling voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Alle tapas recepten en ingrediënten liggen klaar om samen een heerlijke tapasgerechten te bereiden in de kookstudio.

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt

Hilarisch groepsuitje met de solex en in de kookstudio! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje.

Bekijk activiteit

Wijnproeverij

Proef de lekkerste wijnen tijdens een wijnproeverij! De proeverij is een leuke aanvulling op een kookworkshop of als afsluiting van een solex toertocht. Zo maak je jullie uitje helemaal compleet!

Bekijk activiteit

Wie is de chef?

Samen kokkerellen in de kookstudio is een gezellige culinaire invulling voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Tijdens ‘Wie is de chef?’ worden al jullie zintuigen geprikkeld. Dit groepsuitje is geschikt voor iedereen! Je hoeft geen culinair expert te zijn.

Bekijk activiteit

Uitje met tamtam!

Een workshop djembé en een kookworkshop Afrikaans eten; dit is een uitje met tamtam! Een afwisselende en unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje of teamdag. Een groepsuitje vol met energie en heerlijk eten.

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt op de tandem!

Hilarisch groepsuitje met de tandem! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje. Dan samen met Opoe en een gevulde knip op pad.

Bekijk activiteit

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Samen kokkerellen in de kookstudio!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige ruime kookstudio in hartje Drenthe

Gezellige ruime kookstudio in hartje Drenthe

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Gezellige kookstudio in Drenthe

Gezellige kookstudio in Drenthe

Samen kokkerellen in de kookstudio

Samen kokkerellen in de kookstudio

Groepsactiviteiten

Alle culinaire arrangementen kunnen worden gecombineerd met één van onze andere activiteiten. Ga eerst samen op pad op de solex of de tuktuk of maak een GPS wandeling. Na de frisse neus gaan jullie samen kokkerellen in de kookstudio en genieten van een heerlijke zelf bereide maaltijd! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving