Solex huren

Huur een solex in Drenthe: actief en hilarisch groepsuitje!

Huur een solex en trek eropuit! Vanuit ‘het rennerskwartier’, van Het Drents kwartiertje, maken jullie een prachtige solex toertocht door Drenthe. We hebben diverse toertochten uitgezet waarbij je langs de mooiste plekjes in Drenthe komt.

Huur een solex outfit erbij; met een lange leren jas aan en een pothelm op waan je je terug in de jaren 50. Gaan er mensen mee die niet op een solex kunnen rijden? Huur een tuktuk erbij en maak een gecombineerde toertocht.

Activiteiten

Doe maar gewoon…

Solex toertocht door hartje Drenthe! Solex rijden is een gezellige activiteit voor een groepsuitje of personeelsfeest! Maar natuurlijk kun je er ook met z’n tweeën op uit trekken om Drenthe per solex te ontdekken!

Bekijk activiteit

Kleintje TT met pitstop in Grolloo

Solexrijden op een historische route. Jullie rijden de route die in de jaren ’20 de TT route was! Solex rijden door Drenthe is een leuke invulling voor jullie personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk activiteit

Pinken kiek’n

Op de solex door Drenthe toeren en onderweg genieten van een heerlijke picknick! Wanneer jullie een mooie plek hebben ontdekt is het tijd om van de solex af te stappen en de fietstassen uit te pakken; eet smakelijk!

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt

Hilarisch groepsuitje met de solex en in de kookstudio! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje.

Bekijk activiteit

Solex en The Blues

Solex rijden en genieten van een blues legende; een bijzonder en gezellig groepsuitje. Jullie rijden via Hooghalen richting Grolloo. Hier maken jullie een pitstop voor een drankje. Vervolgens brengen jullie een bezoek aan het C&B museum.

Bekijk activiteit

Solex & Chocomelk

Solex rijden in Drenthe in het najaar en het vroege voorjaar? Maak een heerlijke solex toertocht en geniet van de omgeving. Bij terugkomst brandt de kachel en staat er een lekkere kop warme chocomelk met slagroom voor jullie klaar!

 

 

Bekijk activiteit

Kan een mol solex rijden?

Een hilarisch en spannend groepsuitje op de solex; combineer het populaire spel ‘Wie is de mol?’ met een solex toertocht. Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te achterhalen wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega’s of vrienden.

Bekijk activiteit

Solex toertocht + Lunch

Een solex toertocht gecombineerd met een heerlijk lunchbuffet; een ludieke en gezellige invulling voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.
Op de solex rijden jullie door het mooie Drentse landschap en oude dorpjes.

Bekijk activiteit

Kinderen mee?

Wil je een solex toertocht rijden en kinderen meenemen? Huur dan ook een Dafje!
De Daf is geschikt voor maximaal 4 personen. De Daf is voorzien van heupgordels.
Kinderen < 5 jaar mogen mee in een autostoeltje (zelf meenemen).

Bekijk activiteit

Solex rijden bij het Drents kwartiertje

Bij ontvangst staan de koffie/thee en Drentse koek voor jullie klaar. Wanneer iedereen klaar is voor vertrek worden jullie meegenomen door een instructeur. Hij/zij zal jullie begeleiden bij het opstarten. Eerst kunnen jullie een solexoutfit aantrekken…Dikke lol natuurlijk…want wat ziet iedereen er ineens anders uit! Daarna wordt er een solex aangereikt en gaan jullie met zijn allen op de foto. Deze groepsfoto krijg je na afloop per mail toegestuurd. Vervolgens zal de instructeur iets vertellen over de route, de pechservice en natuurlijk over de solex.
Met behulp van de routekaart komen jullie langs de mooiste plekjes! Genieten ten top….. de solex snort en iedereen heeft plezier!

Solex huren in Drenthe!

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Gezellige locatie in hartje Drenthe

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Lekker op het terras van het zonnetje genieten

Lekker op het terras van het zonnetje genieten

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving