Maak werk van teamwork.

Maak werk van teamwork; ontdek hoe jullie als team samenwerken.

Samenwerken en effectief communiceren is teamwork. Een teambuilding om de teamprestaties te optimaliseren bestaat uit opdrachten die onderling vertrouwen en openheid creëren.

Samen met u bepalen we het thema waaraan gewerkt wordt en de manier waarop dit gebeurt. Een team building kan worden uitgebreid met een activiteit. Er is van alles mogelijk en wij denken graag met u mee om van uw teambuildingsdag een succes te maken!

Activiteiten

Teambuilding & Reclame spotje maken

Deze teambuilding staat in het teken van het uitwerken van jullie bedoeling. Wie zijn jullie en waar staan jullie voor? Dit vertaal je tot slot naar een creatief reclamespotje.

Bekijk activiteit

Teambuilding & Samen kokkerellen

Deze teambuilding bestaat uit teamopdrachten waarbij je elkaar beter leert kennen. De samenwerking staat centraal. De teambuilding wordt uitgebreid met gezellig samen kokkerellen in de kookstudio. Teambuilding is maatwerk. Waar willen jullie als team aan werken?

Bekijk activiteit

Teambuilding & outdoor activiteiten

Een teambuilding bestaat uit teamopdrachten die onderling vertrouwen en openheid creëren. Samen met jullie bepalen we het thema waaraan gewerkt wordt. Een teambuilding kan worden uitgebreid met een outdoor activiteiten. Wij denken graag met jullie mee om van de teambuildingsdag een succes te maken!

Bekijk activiteit

Teambuilding DISC & De uitdaging

Deze teambuilding bestaat uit teamopdrachten die helder maken wie jullie zijn en waar jullie team voor staat. Met de DISC methode zoomen we in op communicatie en samenwerkingsstijlen. Deze teambuilding wordt uitgebreid met bamboestieken en GPS opdrachten. Bouw samen een object van bamboestokken; een uitdagende activiteit!

Bekijk activiteit

Teambuilding & Schilderen

Een teambuilding bestaat uit teamopdrachten die onderling vertrouwen en openheid creëren. We onderzoeken samen met behulp van de DISC methode de verschillende voorkeuren op gebied van samenwerking en communicatie. Deze teambuilding wordt uitgebreid met een workshop schilderen. Samen creatief aan de slag en een groepsschilderij maken.

Bekijk activiteit

Teambuilding & Schapen drijven

Deze teambuilding bestaat uit teamopdrachten waarbij je elkaar beter leert kennen. De samenwerking en communicatie staan centraal. Wie neemt de leiding? Welke leiderschap stijl wordt er gebruikt? Deze teambuilding wordt uitgebreid met een workshop schapen drijven.

Bekijk activiteit

Teamcoaching

Teamcoaching is bestemd voor teams die zich willen ontwikkelen op het gebied van effectiviteit, samenwerken en communicatie.
Werken aan vertrouwen, openheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en de teamdoelstellingen.

Bekijk activiteit

Teamwork in de kookstudio. Samen kokkerellen.

Teambuilding bij Het Drents kwartiertje

Bij het Drents kwartiertje bieden we verschillende vergaderruimtes aan, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Verder beschikt Het Drents kwartiertje over een groot terras en veldjes waar diverse activiteiten kunnen worden uitgevoerd.  Natuurlijk is het mogelijk de teambuilding te combineren met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.
Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Bouw een wandelende A. Met teamwork kun je de palen laten wandelen.

Teambuilding, training en lekker eten & drinken

Alle teambuildingen kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie teamdag een compleet dagje uit!

Teambuilding in de kookstudio!

Teambuilding in de kookstudio!

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving