Uitje op maat

Uitje op maat bij Het Drents kwartiertje

Wij bieden heel veel verschillende activiteiten, workshops, teambuildingen en trainingen. Wij denken graag met jullie mee om een uitje op maat samen te stellen. 10 tips voor de organisatie.

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken! Daarnaast willen we bijdragen aan team ontwikkeling. Dit doen we door middel van teambuilding en trainingen.

Wij stellen graag met jullie een uitje op maat samen.

  • Maatwerk uitje
  • Activiteiten en workshops
  • Vergaderen
  • Teambuilding
  • Trainingen
Programma Uitje op maat (Aanvangstijden in overleg)
Stel je eigen uitje samen.
Kosten Uitje op maat Prijs incl. BTW

Afhankelijk van jullie wensen

Tijd nemen om stil te staan, te genieten, te ontdekken en te ontwikkelen.

Vergaderen bij het Drents kwartiertje

Bij het Drents kwartiertje biedt plaats aan verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Natuurlijk is het mogelijk uw vergaderarrangement te combineren met één van onze teambuildingsactiviteiten of met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden!

RIVM maatregelen en overige informatie

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Wij denken graag met jullie mee!

Wij denken graag met jullie mee!
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail