Vergaderen

Vergaderen in Drenthe

Het Drents Kwartiertje biedt een gezellige, anderhalve meter vergaderlocatie vlakbij Assen. Alle verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen. Afhankelijk van het doel en jullie wensen.

Willen jullie een vergadering in een gemoedelijke en informele sfeer dan zou je gebruik kunnen maken van de zaal met bar. Wensen jullie een wat zakelijker sfeer creëren dan is vergaderen in onze kookstudio meer geschikt. Natuurlijk is het mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te bereiden met een teambuilding activiteit en/of een maaltijd.

Vergaderlocatie nabij Assen

  • Vergaderlocatie & vergaderarrangementen
  • Tijdsduur: Maatwerk
  • Kosten: Afhankelijk van wensen
Programma Vergaderen (Aanvangstijden in overleg)
Afhankelijk van jullie wensen.
Kosten Vergaderen Prijs incl. BTW

Huur vergaderruimte (dagdeel) inclusief beamer, flipover en internet

€ 85,00

Vergaderarrangement dagdeel/koffie en thee, water, sinaasappelsap, Koekjes, candybars en snoepjes

€ 7,50 p.p.

Lunchbuffet

€ 14,50 p.p.

BBQ of buffet naar keuze

Vanaf € 23,00 p.p.

Alle bovengenoemde prijzen zijn op basis van min.12 personen. Mocht de groep kleiner zijn dan zullen de kosten hoger zijn.

Vergaderen in de kookstudio

Vergaderen bij het Drents kwartiertje

Bij het Drents kwartiertje biedt plaats aan verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Natuurlijk is het mogelijk uw vergaderarrangement te combineren met één van onze teambuildingsactiviteiten of met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden!

Culinaire activiteiten en meer

Alle culinaire activiteiten kunnen gecombineerd worden met onze andere activiteiten of workshops. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

RIVM maatregelen en overige informatie

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Wij hebben een ruime locatie met overdekte en verwarmde terrassen waar jullie gebruik van kunnen maken.

Willen jullie een break tijdens de vergadering?

Wij verzorgen diverse teambuildingsactiviteiten die geschikt zijn voor een vergaderbreak. Zo zou je een wandeling met de GPS kunnen  maken, objecten bouwen van bamboestokken of een vuurtje maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Na afloop van de vergadering samen kokkerelen?

Wil je op een culinaire wijze afsluiten dan zou je na afloop kunnen gaan kokkerellen. Wij hebben diverse mogelijkheden om hier een invulling aan te geven. Kijk bijvoorbeeld is bij ‘Wie is de chef?’ outdoor  Je kunt gebruik maken van de kookstudio alsook van het overdekte terras. Met de hout gestookte barbecue maak je mooie seizoensgerechten.

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail