E-chopper Chocomelk toertocht
Chocomel toertocht met de E-chopper
- Tijdsduur: 3,5 uur
- Kosten: vanaf € 39,00 p.p.
- 2-30 personen
E-Chopper toertocht met Chocomel
Samen op avontuur met de E-Chopper, de route leidt jullie langs verschillende heidevelden met grazende Schotse Hooglanders en schapen. Een prachtig stukje Drenthe en daarmee een unieke route! Na afloop van deze mooie tocht sluiten jullie de dag af met een lekkere kop warme Chocomel en voor de liefhebbers: met slagroom! Eropuit met een E-chopper is een leuke en gezellige invulling voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.
Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
Instructie E-chopper, uitleg routekaart en pechservice
Groepsfoto maken
Vertrek toertocht
Terugkomst & genieten van een lekker kop Chocomel met slagroom!
E- chopper Chocomeltoertocht
Ontvangst met 1* koffie/thee en iets lekkers & Chocomel met slagroom en bonbon
Groepsfoto
€ 32,50 p.p.
€ 6,50 p.p.
- Aantal deelnemers: 2-100
- Maximaal 100 solexen
- Maximaal 30 E-choppers
- Zijn er deelnemers die niet kunnen deelnemen aan de solex of E-Chopper toertocht? Huur er een Dafje bij en maak een gecombineerde toertocht.
- Brommercertificaat of rijbewijs B
- Borg voor groepen t/m 6 personen € 100,00 (voor de hele groep)
- Borg voor groepen vanaf 7 personen € 250,00 (voor de hele groep)
- Tekenen van huurvoorwaarden
- Bekijk hier de algemene voorwaarden solex en e-shopper rijden
Leuk filmpje van een e-chopper, solex en Daf toertocht in Drenthe
- Organiseren van ontmoetingen
- Gekke activiteiten bedenken
- Iets samen doen
- Kokkerellen
- Puur eten en drinken
- Teambuilding
- Een goed gesprek
- Samenwerken
- Een gezellige ‘huiskamer’ sfeer
- Gemoedelijke gastvrijheid
- Plezier
- Het Drentse platteland
- En ja, samen ‘klussen’. Flexibel zijn en blijven doen waar we voor staan! Omdat we daar blij van worden. Elke keer weer!
Je kunt bij ons komen kokkerellen in de kookstudio.
Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wij voor jullie koken.
Je kunt gebruik maken van een lunch, barbecue of buffet.
We werken met verse producten en kopen ze zoveel mogelijk bij lokale ondernemers. Zo maken we (h)eerlijke gerechten. Heb je (di)eetwensen? Laat het ons weten dan houden wij er rekening mee.