Groepsuitje in Drenthe

Groepsuitjes in Drenthe

Groepsuitje in Drenthe organiseren? Bij het Drents kwartiertje vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een geslaagd groeps uitje! Wij hebben alvast een aantal groepsuitjes voor jullie op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een groepsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet.

Activiteiten

Groepsuitje op maat

Willen jullie een groepsuitje op maat samenstellen met een spannende game als één van de onderdelen? Dat kan natuurlijk! Wij denken graag met jullie mee. Een uitdagende combi is Daf rijden en na afloop samen bamboestieken.

Bekijk activiteit

Ontmasker de Mol!

‘Ontmasker de Mol!’ spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest! Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te achterhalen wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega’s of vrienden. Het spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Bekijk activiteit

Wie is de chef?

Samen kokkerellen in de kookstudio is een gezellige culinaire invulling voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Tijdens ‘Wie is de chef?’ worden al jullie zintuigen geprikkeld. Dit groepsuitje is geschikt voor iedereen! Je hoeft geen culinair expert te zijn.

Bekijk activiteit

Crazy 88 met de Daf

Crazy 88 met de Daf is een actief en hilarisch spel voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Samen toeren door Drenthe in een Daf 33 en het hilarische spel ‘Crazy 88’ spelen. Met de Daf maken jullie een mooie toertocht, onderweg voeren jullie de meest gekke opdrachten uit…

Bekijk activiteit

Daf toertocht

Trek eropuit met de Daf door Drenthe. Je rijdt met de Daf door diverse dorpjes. Je kunt op zoek gaan naar hunebedden of Bartje. Onderweg gezellig samen een terrasje pakken. Eropuit met een Daf is een hilarische activiteit voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.

Bekijk activiteit

Opsporing Verzocht

Een spannend spel voor jullie groepsuitje? ……er is een bank overvallen. Wie heeft dit gedaan? Jullie worden ingedeeld in teams. Met behulp van opdrachten en de GPS gaan jullie op zoek naar bewijsmateriaal in de omgeving van het plaats delict. Het spel kan worden uitgebreid met tuktuk rijden of buksschieten

Bekijk activiteit

Pinken kiek’n

Leuke tuktuk toertocht door hartje Drenthe. Op zoek naar de pinken….Wanneer jullie de pinken hebben gevonden en een mooie plek hebben ontdekt is het tijd om uit te stappen. Hier kunnen jullie gebruik maken van een heerlijke picknick.

Bekijk activiteit

Met opoe naar de markt op de tandem!

Hilarisch groepsuitje met de tandem! Allereerst gaat de verkleedkist open. Samen kleden jullie opoe aan. Onherkenbaar kan opoe aan haar avontuur beginnen. Opoe heeft eerdappels en gruunte nodig. Jullie maken van tevoren een boodschappenlijstje. Daarnaast krijgen jullie een gevulde knip mee.

Bekijk activiteit

De boer op met de Daf!

Daf rijden door Drenthe en een rondleiding op een boerderij! Jullie maken een mooie toertocht met de Daf. Onderweg stoppen jullie bij een melkveebedrijf en krijgen een rondleiding van de boer over zijn bedrijf. Een leuk en leerzaam groepsuitje of bedrijfsuitje.

Bekijk activiteit

Workshop handlettering

Een workshop handlettering is een creatieve invulling voor een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. We starten met een uitleg over de basisbeginselen van handlettering en de materialen. Dan slaan jullie zelf aan het ontwerpen en oefenen.

Bekijk activiteit

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Samen genieten van een gezellig groepsuitje!

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Activiteiten en lekker eten & drinken

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Gezellige locatie voor groepsuitjes in hartje Drenthe

Gezellige locatie voor groepsuitjes in hartje Drenthe

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Bekijk alle activiteiten
Eten & Drinken

Een compleet dagje uit in Drenthe? Om jullie groepsuitje, teambuilding of teamdag compleet te maken verzorgen wij graag een heerlijke lunch, BBQ of buffet!

Bekijk de mogelijkheden
Uitje van de maand
Voor welke activiteiten kiezen andere groepen?
Bekijk de top 10 van activiteiten

Bekijk hier onze video

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail

Het Drents Kwartiertje

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten voor groepsuitjes. Wij hanteren geen vaste openingstijden.

Meer weten over Het Drents Kwartiertje? Routebeschrijving