Bamboestieken

Zijn jullie op zoek naar een actieve en uitdagende invulling van groepsuitje, personeelsuitje of familiedag waarin samenwerken centraal staat? Dan is bamboestieken iets voor jullie! De groep wordt ingedeeld in teams. Elk team krijgt de volgende uitdaging: Bouw een zo hoog mogelijke toren van bamboestokken. Maar….om te kunnen bouwen zul je er eerst op uit moeten trekken. In de omgeving zijn opdrachten uit te voeren. Met behulp van de GPS ga je op zoek naar de opdrachten. Aan het eind zullen de verschillende objecten worden beoordeeld en zal de groep met de hoogste toren worden gehuldigd.
Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten en/of workshops worden gemaakt. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Met de GPS op zoek naar opdrachten. Wanneer je deze goed uitvoert ontvang je stokken en elastiek. Met deze stokken kun je prachtige bouwwerken maken. Wie weet de hoogste toren te bouwen?
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Kosten: vanaf € 24,50 p.p.
  • Vanaf 15 personen