Vergaderen en teambuilden

Vergaderen & teambuilden in Drenthe

Vergaderen en teambuilden op een unieke locatie op het platteland. Investeren in je team door stil te staan, te ontdekken en ontwikkelen en samen plezier te maken.

Willen jullie als team tijd nemen om in een unieke omgeving te vergaderen en te werken aan de teamspirit? Dan kunnen jullie bij ons uitermate goed terecht. Combineer vergaderen in een ongedwongen sfeer met diverse teambuiding activiteiten. Een mooie combinatie om als team nieuwe energie op te doen.

Vergaderlocatie en teambuilding activiteiten

Op een ontspannen wijze vergaderen en investeren in je team tijdens teambuilding activiteiten.

  • Tijdsduur: 8 uur
  • Kosten: € 53,00 p.p.
  • 12-60 personen
Programma Vergaderen & teambuilden (Aanvangstijden in overleg)
9.00 uurAanvang programma
Vergaderen in de kookstudio
12.30 uurTijd voor een heerlijke lunch
13.30 uurDiverse teambuilding activiteiten. Deze activiteiten worden begeleid door een teamcoach.
16.00 uurAfsluiting, samen borrelen en terugkijken op de dag.
Kosten Vergaderen & teambuilden Prijs incl. BTW

Huur vergaderruimte (dagdeel) inclusief beamer, flipover en internet

€ 85,00

Vergaderarrangement dagdeel/koffie en thee, water, sinaasappelsap, Koekjes, candybars en snoepjes
Lunchbuffet
Teambuilding outdoor
of Workshop schilderen
Borrelen; 2 consumptiemunten & hapjes warm/koud

€ 53,00 p.p.

Alle bovengenoemde prijzen zijn op basis van minimaal 12 personen. Mocht de groep kleiner zijn dan zullen de kosten hoger zijn.

Teambuilden = investeren in je teamleden

Teambuilding activiteiten?

Teambuilding betekent het samenvoegen van talenten in een team die elkaar aanvullen en versterken zodat er ‘synergie’ ontstaat. De uitdaging ligt in de vraag: ‘welke factoren bepalen het succes van mijn team?’ Teambuilding wordt ingezet als middel om de effectiviteit en de onderlinge binding van een (nieuw) team te versterken. Wij hanteren voor teambuilding geen standaard aanpak. Maatwerk is immers onze kernkwaliteit. Bij teambuilding gaan wij in het voortraject samen met jullie aan de slag; wat speelt er precies, waar liggen de knelpunten en wat is het gewenste eindresultaat. Hierna presenteren wij jullie een voorstel. De ene keer is dat een kortlopende teambuilding en de andere keer een uitgebreider traject in de vorm van trainingen en/of teamcoaching.

Vergaderen in de kookstudio

Vergaderen bij het Drents kwartiertje

Bij het Drents kwartiertje biedt plaats aan verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Natuurlijk is het mogelijk uw vergaderarrangement te combineren met één van onze teambuildingsactiviteiten of met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Meer informatie? Neem gerust contact op, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden!

RIVM maatregelen en overige informatie

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Vergaderen en teambuilden bij Het Drents kwartiertje

Vergaderen en teambuilden bij Het Drents kwartiertje
Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail