Reclamespotje maken

Workshop reclamespotje maken in Drenthe

De workshop reclamespotje maken is een ludieke en creatieve activiteit voor jullie personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Tijdens deze workshop komt het aan op samenwerken en creativiteit. In groepjes gaan jullie een reclamespotje maken. Van tevoren wordt een thema afgesproken.

Er worden een storyboard en een script gemaakt. Vervolgens worden de rollen verdeeld en kan de verkleedkist open. Dan kan het filmen beginnen! Als afsluiting worden alle gemaakte spotjes gezamenlijk bekeken.

Creatief groepsuitje, reclamespotje maken!

In teams werken jullie aan een reclamespotje voor jullie organisatie of bedrijf. Script schrijven, regisseren, acteren en filmen. Waar gaan jullie reclame voor maken?

  • Tijdsduur: 2,5 a 3 uur
  • Kosten: € 24,50 p.p.
  • 12-40 personen
Programma Reclamespotje maken (Aanvangstijden in overleg)
14.00 uurOntvangst met 1* koffie/thee en iets lekkers
Uitleg van het programma, groepsindeling en thema vaststellen per team

Aan de slag:
Storyboard maken, rolverdeling, verkleden en schminken (indien gewenst), instuderen script en filmen maar! De filmpjes kunnen worden bewerkt met Moviemaker tot een mooi geheel. (Elke groep heeft een laptop en camera tot beschikking)
De commercial is klaar
15.30 uurBreak
Aanstellen van een vakjury, de verschillende commercials worden vertoond
Beoordeling en bekendmaking van de mooiste commercial, groepsfoto en huldiging
17.00 uurEinde programma
Het is mogelijk dit arrangement uit te breiden met een borrel met tapashapjes, lunch, BBQ of buffet naar keuze.

Een reclamespotje maken voor jullie organisatie of bedrijf?

Kosten Reclamespotje maken Prijs incl. BTW

1* koffie/thee en iets lekkers
Workshop Reclamespotje maken
1 consumptiemunt

€ 24,50 p.p.

De gemaakte spotjes mee naar huis? Wij zetten ze op een USB stick voor jullie!

Prijs USB stick € 15,00

Voorbeeld arrangement Reclamespotje maken Prijs incl. BTW

Ontvangst 1* koffie/thee en iets lekkers
Reclamespotje maken
Groepsfoto
BBQ of buffet naar keuze
5 consumptiemunten

Vanaf € 53,50 p.p.

Workshop reclamespotje maken; geef je creativiteit vrij baan!

Deelnemers activiteiten en workshops

  • Aantal deelnemers: minimaal 12 personen
  • Kleinere groep? Solex-, Daf- en tuktuk toertochten zijn mogelijk vanaf 2 personen
  • Overige activiteiten zijn in overleg mogelijk met kleinere groepen, de kosten per persoon worden dan hoger dan op de website vermeld staat.

RIVM maatregelen en overige informatie

Benieuwd wat wij doen om er voor te zorgen dat de anderhalve meter uitjes veilig en verantwoord zijn? Lees hier verder…

Locatie Het Drents kwartiertje

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’ in het hart van Drenthe, vlakbij Assen.

Gezellige locatie voor groepsuitjes in hartje Drenthe

Wat vinden wij belangrijk binnen ons bedrijf?

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere activiteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

Workshop en lekker eten & drinken

Alle workshops kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
Een workshop kan ook gecombineerd worden met een andere activiteit. We stellen in overleg graag een programma op maat voor jullie samen.
Kortom er is van alles te beleven bij Het Drents kwartiertje. Kijk gerust eens verder op onze website!

Reclamespotje maken....

Een reclamespotje maken is de ideale mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Klim op die regisseurstoel of ervaar hoe het is om een camera te bedienen en deel uit te maken van een serieus productieteam om uiteindelijk een bedrijfsgerelateerde korte videofilm te produceren. Communicatie is van belang bij deze teamactiviteit, evenals werken naar een deadline en omgaan met onverwachte veranderingen en het bewaren van consistentie. Afhankelijk van de groepsgrootte worden video-productieteams samengesteld van vijf tot zeven personen.

De opdracht luidt: Produceer een korte videofilm aan de hand van een vooraf vastgesteld thema en zelf geschreven scenario en storyboard. Aan het eind gaat de commercial in première voor de hele groep op een beamer met groot scherm. Het resultaat wordt met behulp van een scorelijst door de andere teams gerecenseerd. Al met al een bewezen succesvolle teambuilding activiteit waarbij het gaat om creativiteit en inventiviteit van de teams.

Meer weten?
Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie!

Bel 06 51 06 61 41 of Stuur een e-mail